cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

adrenalinski park in nosečnost

clock-img

08.08.2008, 10:19

clock-img

FOCUS13

pencil-img

30

živjo, nosečke!
zanima me, če je bila katera med nosečnostjo v adrenalinskem parku? user posted image

clock-img

08.08.2008, 10:53

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Ne vem če je ta aktivnost ravno najprimernejša. Vzrok so precej visoki pospeški ob skokih ipd. Tudi opozorijo organizatorji pred začetkom na neprimernost udeležbe v primeru različninih obolenj. Po mojem je bolje malce počakati, saj nosečnost ne traja dolgo. Če bi primerjal andrenalinski park s prostim plezanjem varovano od zgorja (top rope) bi rekel, da je top rope primernejši.

clock-img

08.08.2008, 11:24

clock-img

sazi

pencil-img

5175

zanima me, če je bila katera med nosečnostjo v adrenalinskem parku?

Samo kot gledalka. Sva dobila karti za adrenalinski park za poroko in takrat sem tudi zanosila. V adrenalisnki park sta šla nato mož in svakinja, jaz sem pa naokoli skakala s fotoaparatom.

clock-img

13.08.2008, 11:18

clock-img

pf

pencil-img

4436

Tudi jaz mislim, da je bolje počakati, saj nosečnost ne traja tako dolgo. Sicer pa ni bistvenega pomena in se da en čas preživeti brez teh stvari. Samo sebe vprašaj, če se ti zdi odgovorno, pa boš vedela odgovor. Hitro lahko kaj pride.

clock-img

22.01.2009, 16:44

clock-img

kerala

pencil-img

276

Jaz sem pa bila in je bilo prav fino. Mislim, da je bila to nekje v 16. tedenu, tako da sem tudi že malo trebuščka imela.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem