cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

abrazija in kopanje

clock-img

08.07.2010, 10:39

clock-img

Anonimen

Jutri imam na žalost abrazijo in me zanima, ker gremo 20. 7 na morje, če se že lahko takrat kopam.
Ali vas je še dolgo potem bolelo?? A se lahko vzame kakšna proti bolečinska tableta??
Verjetno bom morala v pon že v službo. ker drugače ne bom smela na dopust. Vedo pa kdaj grem na morje.

clock-img

08.07.2010, 10:47

clock-img

water lily

pencil-img

806

Za kopanje ne vem.
Mene ni hudo bolelo. Tudi v službo sem šla. Brez problema. Čeprav zdravniki priporočajo počitek.

clock-img

08.07.2010, 10:50

clock-img

5ra8

pencil-img

1966

Meni je rekla G, da ne priporočajo nekega dolgega kopanja, namakanja v vodi, banji...ampak samo tuširanje.

Sicer sem pa jst še neki časa krvavela, pa še bolelo me je, če sem bila dolg na nogah...tako da sem res več al manj počivala.

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

clock-img

08.07.2010, 10:53

clock-img

Anonimen

Najprej en velik user posted image .

Pri meni bo tudi konec meseca 1 leto od abrazije. Naj se ne bi kopal 14 dni v stoječi vodi po abraziji. Sem pa tudi šla takoj naslednji dan za starši v toplice z malo, da sem vsaj enemu otročku naredila veselje. Za njo sta pač po bazenih skakala dedi pa babi, jaz pa sem počivala. Bolelo me pa ni nič, samo user posted image . Ta bo pa najbrž potreboval še nekaj časa, da si opomore. Moj si še ni, sploh pa je zdaj spet malo bolj boleče, ko se bliža obletnica.
Služba pa odvisno kakšno delo opravljaš. Jaz bi komot šla delat (delam v pisarni, sedeče delo), samo smo ravno imeli kolektivca, tako da sem bila fraj.

user posted image user posted image user posted image za neprej!

LP

clock-img

08.07.2010, 11:49

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Meni se takrat rekli, da vsaj 14 dni brez namakanja. Abrazijo sem imela 3 dni pred odhodom na morje. Zaradi komplikacij in vnetja smo potem ostali doma.

clock-img

08.07.2010, 11:50

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jutri imam na žalost abrazijo in me zanima, ker gremo 20. 7 na morje, če se že lahko takrat kopam.
Ali vas je še dolgo potem bolelo?? A se lahko vzame kakšna proti bolečinska tableta??
Verjetno bom morala v pon že v službo. ker drugače ne bom smela na dopust. Vedo pa kdaj grem na morje.

No,no, po abraziji dobiš nekaj dni bolniškega staleža, tako da ti v službi tega ne morejo in ne smejo prepovedati.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem