cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

a se je katera poročila...

clock-img

09.05.2009, 23:23

clock-img

maja&m

pencil-img

646

na gradu Tabor Laško ali pa v parku Laško? Kakšne so kaj cene? Ali se da kaj zmeniti (npr. svoje pecivo, pijača...)? Kako je s plačilom (se plača pol prej pol po, vse prej, vse potem)? Kako je z rezervacijo (par mesecev prej, eno leto prej)?
Kakršnekoli info so dobrodošleuser posted image

Lp

Maja

clock-img

09.05.2009, 23:24

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: maja&m

na gradu Tabor Laško ali pa v parku Laško?

Jaz ne.

clock-img

10.05.2009, 13:03

clock-img

Goldy

pencil-img

2749

Glih ne, serm pa domačinka. Vse se plača potem (midva sva imela v Zdravilišču ohcet). Drugače je najbolj, da se oglasiš pri njih inti vse pojasnijo.user posted image

Pa lepo poroko,saj je ambient res lep - no vsaj meni. Midva sva imeli foto session na gradu.

Pa smo 4!!!

clock-img

10.05.2009, 16:57

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Nisem, sem bila pa na eni poroki tam in je bilo res zelo zelo lepo - daleč najlepša poroka, na kateri sem kdaj bila. Upam, da bo tudi vajina taka! Matičar se je takrat zelo potrudil in besedilo napisal posebej za ta par, verjetno je to tam praksa, da mu pač poveš, kako in kaj naj bi bilo not, ampak na drugih porokah ni bilo tako...

clock-img

10.05.2009, 20:36

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

mI2 SVA SE POROČILA NA GRADU. Cena je odvisna od tega kaj želiš, ne moreš pa imeti svoje pijače in hrane. Vse njihovo. Je pa meni ambient na gradu full lep, mi2 sva se poročila zunaj. Pa še zadnji par sva bila in sva imela potem lahhko še foto session notri. 

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

10.05.2009, 20:43

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Jaz sem bila na poroki v parku...sama poroka zelo lepa, matičar super - ampak jaz sem kr alergijo dobila ko sem vidla tisti folk tuj ki buli zraven in to dobesedno matičarju za hrbet so se postavli, nekulturno totalno, bi mene preveč motlo, če bi bila moja poroka. 

clock-img

10.05.2009, 22:29

clock-img

Goldy

pencil-img

2749

skuštrana - a vidva tudi na gradu? Pa foto session??? Naš fotograf je rekel, da tako potrpežljivega moškega glede slikanja še ni videl. Sam žejen je bil revček.user posted image

arwenko - ja, tko je pri nas v parku. Zijal pa je.user posted image user posted image

Je pa nekaj pooblaščencev res ful v redu in imajo krasne govore. Imaš res občutek, da so namenjeni samo tebi. Kar se mi zdi tudi prav.

Pa na UE se matičarji res potrudijo.

Pa smo 4!!!

clock-img

12.05.2009, 09:50

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Naš fotograf je rekel, da tako potrpežljivega moškega glede slikanja še ni videl. Sam žejen je bil revček.user posted image

user posted image user posted image

Pri nas so pa bili lačni svatje, so morali čakati da mi2 končava da gremo jestuser posted image user posted image

Drugače pa meni je bila poroka prekrasna in bi se spet poročila na Gradu. Pa mtičarka je bila zakon.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem