cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

a paše k našemu priimku ...

clock-img

13.05.2012, 22:56

clock-img

mummylarisa

pencil-img

4

ime Laura, ki ga imamo na top 5 listi, pišemo se Lavtižar. Ali je zaradi prevelike podobnosti s priimkom bolje izbrati drugo ime?

clock-img

13.05.2012, 23:02

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

Laura in Lavtižar pa sploh ni tako podobno, da bi bilo moteče. Pa paše lepo skupaj.
Bolj so ti podobni, kao Marko Markovič, Peter Petrovič, Duško Duškič... in podobni user posted image

clock-img

13.05.2012, 23:23

clock-img

saska27

pencil-img

134

Sliši se lepo, ampak če imata v ožjem izboru še štiri imena, bi jaz raje izbrala katero drugo - "moti" me, da se Laura in Lavtižar podobno izgovarja, a drugače piše (u in v). Povprečen Slovenec bi vaš priimek zapisal z v-jem, ko ga bo slišal skupaj z imenom, pa bo verjetno vprašal, kako se zapiše.

clock-img

13.05.2012, 23:29

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

men ni prepodobno, mi lepo, harmonično podobno zvenita skupaj - kot anđelina đoli (Angelina Jolie) user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 13.5.2012 23:31:04 >

clock-img

13.05.2012, 23:39

clock-img

mummylarisa

pencil-img

4

ja, to glede priimka nas sprašujejo, kako se napiše, ali z u ali z v, tako da ponavadi kar črkujem, me ne moti. user posted image

clock-img

14.05.2012, 20:20

clock-img

Zoja Lara

pencil-img

387

IZVIRNO SPOROČILO: mummylarisa

ime Laura, ki ga imamo na top 5 listi, pišemo se Lavtižar. Ali je zaradi prevelike podobnosti s priimkom bolje izbrati drugo ime?

Meni je težko izgovorit. Dajta kaj bolj easy izbrat. Npr. Neja, Mija, Klara...

Zdaj sem mamica, jupiii.

clock-img

15.05.2012, 10:15

clock-img

nestea

pencil-img

161

Živjo,  meni je bilo vedno všeč ime Lara ali Laura, potem pa sem v vrtcu spoznala težave otrok z izgovorjavo okoli črke L - otrok ne more izgovoriti svojega imena in prijateljčki imajo težave. Okoli tega poznam kar nekaj smešnih zgodbic. Moja hčerka je šele pri štirih letih in pol znala izgovoriti L in še dobro, da ni bila toliko časa Lala.
Meni je všeč ime Laura, kombinacija z vašim priimkom pa mi preveč trdo zveni in težje izgovori (Lau...Lav).
Veliko sreče pri izbiri imena in veliko veselja na novi poti vam želim.

clock-img

15.05.2012, 10:52

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

všeč mi je. paše kot ati na mamico user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem