cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

a katera ve?

clock-img

09.04.2008, 14:15

clock-img

felicia

pencil-img

2590

clock-img

09.04.2008, 14:18

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Po moje v Zrčah.

clock-img

09.04.2008, 14:19

clock-img

felicia

pencil-img

2590

sam mivke ni lih na Zrčah kokr jaz vem. So sam kamenčki in prodnata  plaža.user posted image

clock-img

09.04.2008, 14:21

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Ne, ne, je mivka, je. Prav super mivka. Pa ful veliko rakcev je vmes.user posted image

clock-img

09.04.2008, 14:23

clock-img

felicia

pencil-img

2590

a res al kva? Matr a sem jaz bila pol na narobnih Zrčah. Pred dvema letoma je še ni bilo hehehehuser posted image  oz. je jaz nisem našla bo treba spet iti tja očitno z bolj odprtimi očmi pa brez sončnih očaluser posted image

clock-img

09.04.2008, 14:26

clock-img

lefairyon

pencil-img

731

v komentarjih lepo piše da je blo snemano na murterju...preverite, če se motim

whatsthatwhiplash (3 weeks ago) Show Hide

0 user posted image user posted image
Marked as spam Reply | Spam
znate li gdje je ovo snimano?
DCIvana (1 week ago) Show Hide 0 user posted image user posted image Marked as spam Reply | Spam Jedan dio je sniman na Murteru,...znam jer sam se potrevila to lito na plazi "Slanici" kad je Vesna snimala spot!

umirem sto puta dnevno
a tebi je sasvim svejedno
znam da sam kriv i znaju to svi
znam da je kasno a trebaš mi ti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3347 ;)

clock-img

09.04.2008, 14:27

clock-img

karamela

pencil-img

645

Idila... po moje tudi na Pagu, samo ugibam...

clock-img

09.04.2008, 14:31

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

IZVIRNO SPOROČILO: felicia

a res al kva? Matr a sem jaz bila pol na narobnih Zrčah. Pred dvema letoma je še ni bilo hehehehuser posted image  oz. je jaz nisem našla bo treba spet iti tja očitno z bolj odprtimi očmi pa brez sončnih očaluser posted image

Mi smo tja hodili pred 25 leti in takrat je bila ...user posted image  Vsaj v vodi se spomnim, da je bila. Za obalo se mi pa tudi zdi ... prej sem šla gledat slike na netu, pa res ne izgleda prav drobna mivka po obali. Tako da si mogoče pa vendarle lahko privoščiš kakšna sončna očala.user posted image

No, sicer je pa itak Murter tisto.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem