IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor
v sex šopu si nabavi opremo in jo nastavi v omare. Ko pridejo obiski se pa naga uleži na kavč/posteljo. Garantiram da se taščin "obhod" nikoli več ne ponovi. Ne garantiram pa da te ne bodo imel za neprištevno.
drugače pa...ja, čez dva meseca dobimo novega člana in ni dvoma da bo še huje. Odlašati z selitvijo v nedogled torej ne morem. Ko sva začela izdelovati stanovanje zgoraj je bilo vse v najlepšem redu...naredita tako kot vama paše, morata biti posebej...blablabla, zdaj ko smo dejansko na tem in ko sva že precej vložila notri, je pa zgodba popolnoma drugačna kot bi se zasukalo za 1000 stopinj in ne za 100
.
Gina: sej ko se bo sestra odselila bova komot lahko zaklenila stanovanje in bo mir, samo kaj ko bo do takrat preteklo še ene 5 let(po njihovih besedah), ker je ravno začela hišo zidat, do takrat se bo pa meni lih strgalo in bomo pomoje spakiral nekam-čist možno.
In tašča to dela tudi ko mene ni med tednom. In potem samo sprašuje kaj imam to gor, kje sem ono dobila...aaaaaa men pa pritisk naraste, da bi jo najrajš s prvim avionom na tahiti poslala
.
petka09: saj ravno to čakam in govorim mojemu, da se je treba pošteno pogovorit že zdaj, pa naj bo zamera zdaj in ne potem čez par let, ko bom jst že čist živčna. Moj pa samo govori da bo, od tega pa nič. Fora je pa še ta, da jaz od doma tega vtikavanja in šnofanja nisem navajena in mi je to absurd in nekaj nenormalnega. Pomoje bom jst samo napokala tamalega potem vsak dan in bova šla k našimi dokler moj ne pride iz službe, ker drugače bo skos visela gor in se vtikavala-na žalost je še hujše ker je v pokoju
in nima pod milim nebom nič za počet, pa še prvi vnuk bo