cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

a je res natalina rodila??

clock-img

21.07.2005, 23:20

clock-img

lutka

pencil-img

1323

na MON-u sem prebrala ,da je natalina rodila dve zdravi punčki.

a katera ve, a je to res???

lp :rozica:

clock-img

22.07.2005, 08:38

clock-img

lucios

pencil-img

50

ja pol je že res, saj se gre za isto natalino ves čas. Čestitke natalini:bravo::bravo:

clock-img

22.07.2005, 08:59

clock-img

mirka

pencil-img

295

Ja saj ne morem verjet, samo se mi je zdelo čudno da se nič ne oglasi.

No vglavnem da so vse tri dobro in :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:ČESTITKE :bravo::bravo::bravo:MAMICI IN ATIJU OB ROJSTVU DVEH PUNČK!!

PA SREČNO!:metulj:

clock-img

22.07.2005, 09:42

clock-img

pi

pencil-img

918

Tudi jaz ne morem vrjet da je že rodila. Glavno da je z vsemi tremi vse ok.
Čestitke mamici in atiju ! :bravo::bravo::bravo::bravo:

Mirka kako pa se ti počutiš ? Veliko počivaš ?
Jaz poleg triletne navihanke sploh nimam časa za počitek.

clock-img

22.07.2005, 09:47

clock-img

Anonimen

Tud jst iz srca čestitam :bravo::bravo::bravo:

clock-img

22.07.2005, 12:38

clock-img

mirka

pencil-img

295

Jaz - ma kaj pa vem. Takoj ko sem malo bolj spočita bi šla ven in nasprehod- kot recimo danes in zdaj čutim da sme malo preterala in da grem raje kar ležat. Ker mi trebuh kar dol tišči. Drugače nimam nekih posebnih težav hvala bogu. Malo sem že nerodna, neokretna, ko grem spat se ne morem fajn naštimat ampak pol ko enkrat zaspimo (hvala bogu da Ana lepo spi celo noč) se zbudimo okol pol osmih. Mogoče vstanem 2x ponoči ampak hitr nazaj zaspim.
Upam samo da nisem še odprta pol bom že zdržala - tja do avgusta - še malo no. Vsako jutro si oddahnem in rečem u še en dan je mimo - za dojenčke pa več.

Priznam da še cunjice za dojenčke nimam pripravljene:zmeden2: -zložene v predale in torbe zae tud še nimam pripravljene. Upam da bom med vikendom to uredila.;)
čao!:rozica:

clock-img

22.07.2005, 13:07

clock-img

lutka

pencil-img

1323

no, če je res potem pa tudi od mene

ISKRENE ČESTITKE :bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

22.07.2005, 16:49

clock-img

Nina_

pencil-img

127

Iskrene čestitke :rozica:

clock-img

24.07.2005, 21:07

clock-img

SISI25

pencil-img

729

:rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica:

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: ZA :roza: :roza:

:sloncek: :sloncek: :sloncek: :sloncek: :sloncek:

clock-img

25.07.2005, 08:33

clock-img

marta2

pencil-img

110

Draga Natalina,

iskrene čestitke ob rojstvu princesk:sloncek::sloncek::sloncek: tebi:rozica:, ta večji princeski:rozica: in ponosnemu očetu:rozica:. Želim ti, da bi ti bil v velikooooooooooooooooo pomoč. Čimprej se javi.

LP Marta+:duda::duda:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem