cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

a je katera?

clock-img

26.01.2006, 18:45

clock-img

Anonimen

skupaj z partnerjem, ki ima iz prvega zakona novorojenčka/dojenčka? ker mene je kar strah ker je moj sin star že 8 let in sem čisto vse pozabila kako je biti z s takim malim detecem user posted image

a mi katera pove izkušnje? mam občutek da bom mogla spet vse na novo...kar me je strah...no nekak...user posted image

clock-img

26.01.2006, 19:39

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Jaz bi vsem, ki imate partnerja, ki ima kakšnega otroka rekla takole:
Vzemite tega otroka kot blagoslov, kot nekaj najlepšega, kar vas je doletelo. Vzemite kot srečno naklučje, da je k vam priletelo dete, ki vam je zaupano v objem. Priviligirani ste. Dovoljeno vam je ljubiti tega otroka. In dovoljeno vam je, da bo on ljubil vas. IN v končni fazi....nobene ljubezni na za zametavati, mar ne.user posted image

KO bi ti vedela, koko sem jaz srečna, ker ima partnerka od mojega bivšega rada moje otroke! Aja, takoj ko dobiš dojenčka v roke, se spomniš, kako z njim ravnat. In manjši ko je, lažje ti bo pridobit njegovo ljubezen in obratno. NIč bat.

clock-img

26.01.2006, 21:21

clock-img

Anonimen

Ooo, to je pa res najboljša varianta, kar jih lahko dobiš. To je še bolje, kot če ne bi imel otroka.user posted image  Jaz bi tudi zdajle kakšnega majčkenega mucka mečkala, ko bi ga imela za enkaj časa dosti, bi pa lepo šel k ljubeči mamici.

clock-img

27.01.2006, 08:31

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

Ha. Vsak razume po svoje. Eni, da pride dojenček na obisk na mečkanje in drugi, da ga je dobila za stalno vzgojo in rejo. Kaj je dejansko primer Anonimne?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem