cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zvišanje preživnine

clock-img

06.12.2006, 14:24

clock-img

Anonimen

Z bivšim sva se ob rojstvu otroka zmenila sporazumno za 20 000 sit preživnine, glede na njegove takratne potrebe. Sedaj je otrok večji..

Želela bi vložit tožbo za zvišanje preživnine...zanima me koliko stane približno da ti odvetnik sestavi tožbo in komu se je za takšno stvar najbolje obrniti v mariboru? Pozna katera kakšnega dobrega odvetnika s tega področja?

hvala lepa za odgovore

< Sporočilo je popravil wahoo -- 6.12.2006 19:04:39 >

clock-img

06.12.2006, 14:40

clock-img

Tia27

pencil-img

364

oj, za odvetnika lahko pripraviš kakšnih 80.000 do 100.000 sit da ti to sestavi, moj mož se s tem ukvarja, bi ti seveda manj računal, a žal nismo z maribora,smo z gorenjske.lp

clock-img

06.12.2006, 14:50

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

Vem da so tožbe zelo drage, ker je moja mama v eni in je tja že znosila celo bogastvouser posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

06.12.2006, 14:57

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tia27

oj, za odvetnika lahko pripraviš kakšnih 80.000 do 100.000 sit da ti to sestavi, moj mož se s tem ukvarja, bi ti seveda manj računal, a žal nismo z maribora,smo z gorenjske.lp

80 000 do 100 000?? tako drago za eno tožbo? skoraj ne morem verjet, ker sem zdaj gledala cenik enega odvetnika in se je gibalo okoli 40 000 sit...tožba+da te zastopa na sodišču tisto uro..

clock-img

06.12.2006, 20:59

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Kaj pa brezplačna pravna pomoč?user posted image
Probaj se jpozanimati, če ti pripada.

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem