cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zojareja je Zoja- Reja.

clock-img

11.08.2006, 08:37

clock-img

Anonimen

No, saj je v naslovu teme vse jasno zakaj se gre. Punčka ima dva imena, samo ko sem spraševala njeno babico, ni točno vedela. Jasno ji je bilo samo to, kako se izgovori. Pred kratkim pa sem srečala njene starše in so mi razložili.

clock-img

11.08.2006, 08:53

clock-img

Anonimen

Ja in? Vsak ima pravico do izbire imena.

clock-img

11.08.2006, 11:03

clock-img

Anonimen

Druga Anonimna, res je kar praviš. Ampak konkretno tale primer: pred časom je bila tu debata o tem imenu (Zojareja), zdaj pa je prva Anonimna samo  sporočila, da sta to dve imeni in ne eno skupaj.

clock-img

11.08.2006, 11:05

clock-img

Anonimen

Meni pa gre tako na jetra ko babice ne vejo kako je ime vnučkom user posted image , mislim, včasih se mi zdi, da se niti tliko en potrudijo, da bi si trikrat prebrale ime in ga znale pravilno izgovoriti.

clock-img

11.08.2006, 11:32

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: matejka81

Meni pa gre tako na jetra ko babice ne vejo kako je ime vnučkom user posted image , mislim, včasih se mi zdi, da se niti tliko en potrudijo, da bi si trikrat prebrale ime in ga znale pravilno izgovoriti.

Veš kaj matejka nekateri starši po vsej tisti euforiji po porodu kar bruhnejo po telefonu ime ven in verjamem da babica ni zastopila čisto natančno sploh pri takem imenu. Niso vse spet krive babice, no!!!

clock-img

11.08.2006, 11:34

clock-img

Anonimen

Povem samo svoje mnenje user posted image , ni se ti treba razburjat.

clock-img

11.08.2006, 12:14

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

no še sreča. upam, da bodo iporabljali samo prvo. ker tud če je pomišljaj vmes ali pa presledek se čudno sliši, če ga skup izgovoriš.

oprostite, amapk mene še vedno spominja na diarejo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.08.2006, 17:31

clock-img

Anonimen

[

Veš kaj matejka nekateri starši po vsej tisti euforiji po porodu kar bruhnejo po telefonu ime ven in verjamem da babica ni zastopila čisto natančno sploh pri takem imenu. Niso vse spet krive babice, no!!!

Konkretno ta punčka je bila stara  vsaj dva tedna, pa babi ni vedela da ima njena vnukinja dva imena.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem