cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zoisova štipendija

clock-img

15.05.2009, 06:27

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

A mogoče kdo ve,kdaj je razpis?Jst sem gledala ne netu in je še samo za šolsko leto 2008/09.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

15.05.2009, 08:00

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Za šol. l. 2008/2009 je bil razpis avgusta, torej predvidevam, da bo tudi letos šele takrat.

clock-img

15.05.2009, 12:20

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

ja avgusta so razpisi za novo šolsko leto
lp

clock-img

18.05.2009, 13:21

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

IZVIRNO SPOROČILO: anajmad

A mogoče kdo ve,kdaj je razpis?Jst sem gledala ne netu in je še samo za šolsko leto 2008/09.

In kakšni so pogoji za Zoisovo štipendijo? Letos sem malo bolj pridna kot ponavadi, povprečje ocen imam  9.2, a se gleda še kej drugega?

clock-img

19.05.2009, 13:46

clock-img

tinkamarinka

pencil-img

118

če si že na faksu nimaš šanse da prideš zraven. Žal. To je le za posvečene iz OŠ user posted image zdaj pa bi rabila ne vemkake uvrstitve na mednarodnih tekmovanjih. Vsaj ko sem še jaz hodila v šolo je bilo tako.

clock-img

19.05.2009, 18:13

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

KIKI za zoisovo moraš imeti povprečje vsaj 8,5 za druge stvari da bi gledali pa še nisem slišala...mogoče moraš imeti kak projekt...samo mislim da ne user posted image

clock-img

19.05.2009, 18:25

clock-img

Tanja55

pencil-img

1381

IZVIRNO SPOROČILO: tinkamarinka

če si že na faksu nimaš šanse da prideš zraven. Žal. To je le za posvečene iz OŠ user posted image zdaj pa bi rabila ne vemkake uvrstitve na mednarodnih tekmovanjih. Vsaj ko sem še jaz hodila v šolo je bilo tako.

Enako je blo pri meni, povprecje cez 9, ampak so rekli, da rabim studentsko Presernovo nagrado, da dobim Zoisovo stipendijo user posted image  kar je seveda absurd, ker stipendijo rabis v casu studija, nagrado pa lahko  kvecjemu dobis za diplomsko delo. Zdej so se stvari malo spremenile, vec pa si poglej na:
KLIK
KLIK (vtipkaj Zoisove stipendije v Iskalnik in dobis razpis za leto 2008/09 in vsa Pogosta vprasanja v zvezi s stipendijo)
KLIK

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem