cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zobozdravnik

clock-img

11.10.2013, 11:39

clock-img

bardy

pencil-img

27

Pozdravljeni, ker se pripravljam na "konkreten" obisk zobozdravnika imam nekja vprašanj. Glede na to,da si moram urediti kompletne zobe,se pravi: enega spulit,ostale pregledat če so ok in menjat vse pombe ki jih imam; me zanima kaj sploh krije naše zdravstvo? Želela bi namreč k zobozdravniku s koncesijo, ampak nove plombe ne bi imela več te srtebrne ampak bele.In me zanima če kdo ve,ali so za doplačilo?Koliko? Ali so kompleten moj strošek?
In še največji "problem":sem ena tistih,ki bi šle raje 5x rodit kot pa enkrat k zobarjuuser posted image pač zelo slabe izkušnje z delom zobarce v otroštvu user posted image zato me zanima,če je injekcija pred vrtanjem moja pravica ali tudi samoplčaniško vse...

Hvala in Lp

clock-img

11.10.2013, 19:00

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Jaz sem se isto počutila, preden sem po več letih šla spet h zobozdr. Hodim pa v ZD tako da vse kar mi dela, je preko zavarovanja. Injekcija je krita, vsaj nikoli mi nihče ni omenil, da ni in če je treba, mi jo da.

clock-img

12.10.2013, 08:48

clock-img

asyka

pencil-img

475

Bele plombe niso krite. Jaz v povprecju placam 20€. Je odvisno za kateri zob gre. Glede na to da ti bi menjal plombe, kamot reci za injekcijo ker mota tam malo globje povrtat. Je pa ni bilo mene nikoli potrebno placat. Pripravi se edino na kar ene par obiakov, vsaj vecina ne dela vec kot max 2 zoba na en obisk.

The secret of life is hidden in DNA.

clock-img

14.10.2013, 14:12

clock-img

bardy

pencil-img

27

ok,da doplačam okoli 20€ je še razumno... Ampak meni so v eni zob. ordinaciji rekli,da je doplačila 50€ na zob,za bele plombe. In imajo koncesijo. To mi je oderuško.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem