cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zobni aparat?

clock-img

15.02.2008, 08:57

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Jutro!

Zanima me ali ga kdo izmed vas ima, vaše izkušnje, vzdrževanje higijene, cena korektivnega aparata?

lp

clock-img

15.02.2008, 09:00

clock-img

April

pencil-img

5459

Cena mojega ortodontskega zdravljenja je 3100 evrov. Trajanje več kot 2 leti. Higiena-se navadiš. res pa je potrebno velik več časa.

clock-img

15.02.2008, 09:02

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Hvala za odgovor user posted image !

A tako dolgo traja? 2 leti, ni samo eno leto? Verjetno je odvisno od primera do primera. Kaj pa bolečine na čeljusti?

clock-img

15.02.2008, 11:22

clock-img

April

pencil-img

5459

čist ovisno. jaz sem mal težji primeruser posted image . bolel pa mene ni nikol tok, da bi blo treba kakšne lekadole vzet. se potrpi.

clock-img

15.02.2008, 16:26

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Jaz sem mela že fiksnega, zdej imam pa še snemnega. vsega se banadiš, ko ti pa fiksnega našpona te en par dni lahko zobje bolijo, tako da škorje od kruha jaz nisem upala jeseti. Drgač pa ni panike, dobro je da imaš zobotrebce s sabo, če ti gre kej vmes brekete, da si spucaš, al pa umivanje če imaš vedno možnost. Se pa navadiš, ni panike.

clock-img

15.02.2008, 16:27

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Za ceno pa ne ve, ker sem ga imela preko socialnega. Sem pa vidla nek nov aparat na starni od Bk studia in je ful hud, ampak 5000 evrov za leto zdravljenja. Poglej si

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem