cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zgubil se je....

clock-img

16.06.2009, 08:15

clock-img

Janya

pencil-img

547

V okolici Vodic točno v Repnjah je včeraj ušel eno leto star kužekuser posted image user posted image . Podoben je yorkširtskemu terierju in ima roza ovratnico, je tudi čipiran. Ime mu je Tay. Verjetno je v svoji vnemi v iskanju ljubice zašel in verjetno ne najde domov. Preiskali smo že vso okolico a zaman.
Če ga je kdo videl prosim da me kontaktira na zs. Hvala vsem.

clock-img

16.06.2009, 09:20

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Ojoj. Upam,d a ga najdete. Čimprej.

clock-img

16.06.2009, 11:04

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Ste dali na lokalne in druge radijske postaje? Na pasje forume (pesjanar, mojpes.net, mojpes.com, med.over.net)?

Pametno bi bilo priletpiti se kako sliko in dati telefonsko stevilko. V zavetisca ste poklicali? Je pes cipiran?

clock-img

16.06.2009, 15:26

clock-img

Janya

pencil-img

547

Samo da sporočim, naš bučman je doma user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

17.06.2009, 07:55

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

super user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.06.2009, 17:55

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

Super!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

clock-img

17.06.2009, 22:39

clock-img

Nikita***

pencil-img

673

Jej, super user posted image user posted image

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

clock-img

18.06.2009, 12:59

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Joj, super!

Kdo ga je pa našel?

clock-img

18.06.2009, 16:06

clock-img

Janya

pencil-img

547

Ena deklica iz vasi ga je spoznala in priperjala, se je je čisto prilepil pesjaku od ene kužike.
Punce eno vprašanje mam, če je kuža kastriran ali ga minejo ti odhodi od doma ali je potem še zmeraj isto. Ker recimo mamo velik vrt  vendar ni ograjen in zato takoj ko pogledaš stran uide na potep.

clock-img

18.06.2009, 23:07

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Menda, da manj. A vrta pa nimate moznost ogradit? No, vsekakor podpiram kastracijo, ampak kastracija + ograjen vrt (vsaj en del) se mi pa se lepse slisi user posted image

clock-img

18.06.2009, 23:12

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Pravijo, da kastracija sicer zmanjša  željo po potepanju, čeprav pri naši psički ni bilo tako. Je bila in ostala potepinka tudi po operaciji in kljub ograji. Za razliko od samca, ki pa ni bil kastriran, in je ostajal lepo doma.

Sedaj pa bodi pametenuser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

20.06.2009, 21:36

clock-img

KatjaD

pencil-img

345

Dokler se pes potepa zaradi gonečih psic kastracija pomaga 100%, ko pa psu potepanje postane užitek in uhaja zaradi potepanja samega, pa tudi nobena kastracija tega ne bo več rešila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem