cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zgodnji ss

clock-img

04.08.2008, 13:01

clock-img

Anonimen

Zanima me, kdaj po ss lahko že zanosiš? Zgodil se mi je namreč ss ravno v času, ko bi morala dobiti M (dva dni pozneje), tako da sem komaj opazila, da je to to. Dva dni prej sem namrč naredila test in je pokazal +. Kaj je zdaj z mojo ovulacijo, mi lahko že ta mesec rata, ali se lahko zavleče?

Hvala za odgovore punce.

clock-img

04.08.2008, 13:07

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Mislim, da lahko že kar ta mesec poskusita. Če ne bi delala na otroku, verjetno sploh ne bi vedela, da si bila noseča. To se velikokrat zgodi, da gre naprej. Tako da veselo v nove boje! user posted image

clock-img

05.08.2008, 09:10

clock-img

VITA74

pencil-img

773

Se strinjam z Najo3, ker večinoma v takih primerih ženske sploh ne bi vedele da so noseče in če se boš normalno sama ščistila, lahko naprej poskušata brez pavze. Edino kar poskrbi, da boš ti psihično ok.
Srečno

srečna

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem