cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zemljske uši - bolhe?

clock-img

08.12.2006, 20:16

clock-img

pot

pencil-img

1487

Ja, čudno se sliši, user posted image ampak res nevem kako jih poimenovati in še manj kako jih uničiti. Gre za majhne bele zverinice, velike kot kakšne bolhe. Ne bom delala antireklame za zemljo (za katero sem mislila da je kvalitetna in brez takšnih dodatkov), ampak v vseh na novo presajenih rožah opažam te živahne živalice. Bojim se da uničujejo koreninice.

Vprašanje, na katerega bi želela odgovor od vas poznavalk pa je, kako jih uničiti? S čim? Jih je katera že kdaj imela in kako se jih je znebila? Predloge prosim. user posted image

Hvala za čas in veliko uspeha z vašimi rastlinami.

clock-img

08.12.2006, 21:31

clock-img

malika

pencil-img

3199

To so skakači, nadležne živalce, ko jih vidim ,me začne vse srbet user posted image  . Ljubijo vlago, kako jih zatirat oz. s čim ne bi vedela, tako da najbolje da stopiš do najbližje vrtnarije, cvetličarne,...pač tja ker imajo "strupe" in jih uspešno pošlješ na oni svet user posted image user posted image

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem