cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zeleno blato

clock-img

27.05.2010, 08:31

clock-img

mayble

pencil-img

67

Mojemu 4-mesečniku sem včeraj dala za poskusit zmečkano banano in se je kar ni mogel najesti - pojedel jo je skoraj pol. Potem pa je imel popoldan zeleno blato - ali to pomeni da želodec še ni pripravljen na Gh ali bo to pri vsaki novi hrani?

clock-img

27.05.2010, 08:35

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

normalno...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

27.05.2010, 10:02

clock-img

koala

pencil-img

5539

Moj ni imel nikoli takšnih težav, je pa res da sem začela uvajati šele po dopolnjemne 6 mesecu.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

27.05.2010, 12:00

clock-img

urshak

pencil-img

385

Kar smo jedli, takšno je blatouser posted image oranžno, zeleno, rjavo... To je vse normalno.

clock-img

27.05.2010, 19:02

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: urshak

Kar smo jedli, takšno je blatouser posted image oranžno, zeleno, rjavo... To je vse normalno.

Blato po GH je res spremenjeno in ni več kašasto rumeno, ampak po banani blato ne more biti zelenouser posted image

Če črevesje ni dovolj razvito je lahko blato zeleno, v hujšem primeru vmes najdeš sluz in pojavijo se lahko krči. Zeleno blato z veliko sluzi lahko kaže tudi na alergijo.

Želodec nima veze, črevesje ponavadi ni razvito. Kam se ti pa mudi?

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 27.5.2010 19:04:28 >

clock-img

28.05.2010, 13:22

clock-img

mayble

pencil-img

67

Mudi se mi, ker je otrok začel zavračat dojenje ter ker kaže že lep čas vse znake za pripravljenost na GH.

clock-img

29.05.2010, 09:50

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Dojenčki kakajo v vseh odtenkih od rumene, oranžne in zelene. Moj prvi je bil še popolnoma dojen, ko je imel že včasih zeleno blato. Vse to je NORMALNO. Zaradi banane bo kvečjemu kakal rjave oz. črne nitke. Je pa zelo možno, da ga je malo zaprla in je zaradi tega bilo blato zeleno.

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem