Jaz imam vrt, pravzaprav precej ogromen vrt, to pa zato, ker mi je to en res super hobi. uživam na vrtu, pa eden od mojih otrok tudi, druga dva v glavnem bolj obirata kar jima paše v usta nest. Je pa z vrtom toliko dela, da če ti ni fajn, da ni smiselno. Nekaj let vmes ga nisem imela, ker nisem imela svoje zemlje, zdaj pa spet. imam pa na njem praktično vse (razen paradižnika, ker ga ne znam pridelat brez bolezni ne da bi ga špricala, pa me je volja minila). Tudi kapusnice in plodovke, ker pač vem pri njih, da so bio in da so moje in imajo prav zato poseben okus.
Če te bo karkoli zanimalo konkretnega od osnov, snorlax, kar piši na zs, pa ti vse razložim. ta hip ne moreš drugega kot mogoče zemljo okrog obrnit, da še malo zmrzne in se razpusti - seveda če ne zmrzuje, da lahko obračaš. ostalo sledi marca. pa kompost lahko nalagaš, če maš kaj takega.
Bumerang,meni se zdi, da ful veš o teh rečeh, povej mi prosim, kako se bolhača znebiš brez kemije na ohrovtu, zelju, kolerabah? A stenice (al kako se že reče tistim hroščkom na zelju, rdeče črnim) lahko še kako drugače kot ročno odstraniš?