cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zdravstveni administrator v bolnici

clock-img

06.02.2012, 12:59

clock-img

potepinček

pencil-img

327

Konec tedna imam preizkus slepega pisanja za delovno mesto zdravstveni administrator. Ali je katera že bila na takšnem preizkusu? Zanima me, kako to poteka in koliko udarcev na min. naj bi imelauser posted image .

Hvala in lp!

clock-img

08.08.2016, 13:15

clock-img

cacaca

pencil-img

121

Pozdravljena,

to zanima tudi mene..Kdo ve kako poteka?

clock-img

08.08.2016, 13:31

clock-img

mava1975

pencil-img

402

Jaz sem bila ene štiri leta nazaj...vodja administracije, nas je poklicala v pisarno, dve punci skupaj, obema je narekovala tekst in si moral to natipkat. Vsega skupaj je enih 15-20 vrstic, vmes so tudi strokovne besede, potem si moral to natisnit ona je pa pogledala napake. Pri tem se štopa čas. Izbrana je bila najboljša. Jaz sem bila takrat izbrana, vendar sem bila takrat v ožjem izboru še za eno službo in sem se za odločila za tisto drugo, ker v bolnici bi delala tudi ponoči. Sem pa prej delala na sodišču, tako sem imela okoli 250 udarcev na minuto...držim pesti

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem