cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zdravstvene težave

clock-img

06.09.2004, 17:01

clock-img

Alina

pencil-img

297

Hi!

Njprej čestitke vsem novim nosečkam, ter veliko dobre volje vsem , ki še to boste postale.:bravo:

Sedaj smo v 18t nosečnosti, ki je potekala dokaj normalno brez večjih težav (od rojstva imam probleme s kolki in hrbtenico). Prejšnji teden sem v desnem delu predela dimelj začutila bolečino, ki je bila vidna kot oteklina. Posumila sem, da bi lahko bila KILA oz.PRUH. V petek mi je to potrdila tudi osebna zdravnica. Postaja me strah kako mi bo uspelo ob vsem tem prenašati nosečnost. Bolečine kolkov in hrbtenice so standardna stvar pri meni.

Zanima me ali je katera med vami imela težave s kilo oz.pruhom in kako ste prenašale nosečnost. Prosim za vaš nasvet.

Jutri se bo posvetovala tudi z mojo ginekologinjo. Do sedaj sem hodila še v službo venadr si želim biti doma in v miru uživati svojo nosečnost z malo pikico.

Lep preostanek dneva.;):sloncek:

Alina

clock-img

06.09.2004, 20:20

clock-img

Alina

pencil-img

297

Lidija hvala za tvojo informacijo.

Jaz sem imela pruh na levi strani že kot mala punčka (1 leto) in so mi ga operirali.

Ali si mogoče čutila v predelu pruha bolečine. Jaz čutim pri naporu bolečino in malo pekoč občutek zraven. Zaboli me tudi ko na hitro vstanem.

Res me zanima kaj bo jutri povedala ginekologinja.

Še enkrat hvala!

clock-img

07.09.2004, 11:36

clock-img

leah

pencil-img

660

Sem v petem mesecu in imam podobne bolečine...sem šla k zdravovoku in baje, da je to normalno.Trebuha nimam ravno velikega me pa full boli spodnji del trebuha, ko grem na vodo,tako, da kar rabim nekaj časa da se po opravjeni potrebi normalno zravnam.Sicer ni tako vedno,je pa kar pogosto.Ali pa ko malo dje časa stojim, čutim pritiskajočo bolečino na desni strani pasu.
Da seveda ne govorim o križu in hrbtenici.
Se pa pojavijo te bolečine kar naenkrat,tudi, mo ležim,in potem imam občutek, kot da mi bo počil kak jajčnik(ker se tam dostikrat pojavi špikanje)in se pemikam kot bi bila že v devetem m....hja..ali se to še kateri dogaja???

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem