cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zbiram kinder figurice

clock-img

08.09.2008, 20:12

clock-img

Anonimen

Ojla, kot že v naslovu, zbiram kinder figurice. Mogoče se kateremu valjajo na kakšnem podstrešju in mu ne pomenijo nič, jaz pa sem vsake zelo vesela. Imam tudi za menjavo, če še kdo to zbira. Skratka, če bi jih kdo podaril, se lepo priporočam.

Že vnaprej hvala :)

ps. prosim javite se mi na ZS

Lp

< Sporočilo je popravil lunica24 -- 8.9.2008 20:14:08 >

clock-img

08.09.2008, 22:03

clock-img

Noel

pencil-img

344

Ali zbiraš figurice samo iz kinder jajčk ali tudi iz vseh ostalih (nodi, medvedek pu...)?

clock-img

09.09.2008, 00:08

clock-img

Anonimen

Živjo, samo kinderjajčke :)

Lp

clock-img

09.09.2008, 14:56

clock-img

Anonimen

Zdravo
Jaz imam te zadeve kar precej, ampak so malo pomešane, tut kakšna druga je vmes, ne sam iz kinder jajčka, ampak so ene že ''v letih'' tako da težko rečem, katere so res iz kinder jajčkov.

Če jih želiš, se mi javi na ZS, da se dogovoriva.

clock-img

26.09.2008, 19:47

clock-img

gosavc

pencil-img

181

Jaz imam nekaj komadov teh figuric in mi lahko posreduješ naslov, da ti jih pošljem.

clock-img

29.09.2008, 02:57

clock-img

matejcica

pencil-img

47

Živjo,
tudi moja hčerkica zbira figurice iz Kiner jajčk...zato,če se kateri nabira prah na teh igračkah, in jih ne potrebujete, se lepo priporočam...
Mateja

clock-img

30.09.2008, 20:32

clock-img

gosavc

pencil-img

181

Meni se nabira prah.

clock-img

05.10.2008, 21:44

clock-img

študentka Mici

pencil-img

593

Pri meni bi se tudi našla kakšna igračka iz kinder jajčka. Če jih katera želi naj se mi oglasi preko zs. Jaz pa zbiram ean kode iz čajev 1001 cvet, dm nalepke in čoko točke. Če se pa kateri na teh stvareh nabira prah, se toplo priporočam. V zameno vzamem tudi vse druge trenutno aktualne nalepke .Lp

Vse tiste, s katerimi smo v vezi preko zbirateljstva naprošam, da se v/na kuverto podpišete z vzdevkom iz RR, da se vam lahko za pošto tudi zahvalim. Hvala.

clock-img

10.10.2008, 13:02

clock-img

Mono

pencil-img

6

Imam nekaj tovrstnih figuric, ki jih z veseljem podarim ali menjam za kakšne nalepke - še najraje Big Bang..
Na Mail: b6rb6r6@gmail.com

clock-img

15.10.2008, 23:21

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

imam nekaj teh figuric, lahko pošljem.

sama pa zbiram KŽ 2008, če se kateri kej nabira user posted image

clock-img

31.10.2008, 05:31

clock-img

simona24

pencil-img

72

Pozdravljeni!

Prijateljica iz Srbije zbira figurice vseh vrst in če ima katera kako odveč in bi jo želela podariti, se priporočam.

Hval že v naprej user posted image

lp

NIKOLI NE STORI DRUGEMU TISTEGA, KAR NE ŽELIŠ, DA BI DRUGI STORILI TEBI!!!

clock-img

31.10.2008, 16:52

clock-img

Bambincy

pencil-img

166

Imam jih nekaj.....menjam za Big bang nalepke....

clock-img

02.11.2008, 02:24

clock-img

Kajčika

pencil-img

7

Tudi jaz imam kar nekaj teh figuric.
Zbiram pa KŽ 2008, manjka pa mi tudi nekaj sličic KŽ1993, če jih imate kaj odveč, se priporočam.

clock-img

12.11.2008, 22:57

clock-img

bloom86

pencil-img

118

joooooj sem imela celo veliko škatlo pa sem že podarila nekim otrokom.. škoda ker niste prej pisali.. če še kaj najdem pa seveda sporočim

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem