cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zavračanje hrane

clock-img

07.03.2011, 13:11

clock-img

emma83

pencil-img

635

Lep pozdrav.

Jaz imam od petka težave z našim čmrljem in njegovim hranjenjem. V četrtek smo imeli drugo cepljenje pri 4,5 mesecih, od cepljenja naprej sploh ne sprejme več flaške, pred tem je pa normalno jedel. Zdaj ga moram najprej uspavati in mu potem v spanju dati flaško, da se otrok naje. Lahko je ful lačen in se dere ko jesihar ampak jedel ne bo. Any idea kaj lahko naredim?

clock-img

07.03.2011, 14:38

clock-img

legenda_m

pencil-img

498

mogoče lahko poskusiš z gosto hrano?

clock-img

07.03.2011, 14:58

clock-img

razglednica

pencil-img

252

tako kot je predhodnica povedala poskusi z GH, drugače pa moja po brohiolitisu, ki smo bile v bolnici ni hotela mleka razen ponoči ko je spala, in nato po dveh mescih zdaj spet je mleko ampak po noči, čez dan pa gh in kašiceuser posted image

clock-img

07.03.2011, 15:12

clock-img

emma83

pencil-img

635

Z GH sva že začela in ima 1 obrok že zamenjan, problem je, da tudi žličke noče tako kot prej, mleko pa tudi še rabi. Eh očitno ne morem nič drugega narediti kot počakati, da zadeva mine sama od sebe.

clock-img

07.03.2011, 17:33

clock-img

Sonček in poletje

pencil-img

342

Glih to sem ti hotela napisat, da take zadeve ponavadi minejo same od sebe. Pri nas ponavadi cepljenje vedno naredi zmešnjavo, ampak je potem hitro po starem

_____________________________

Z otročičkom ljubezen dobi novo dimenzijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem