cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zavod za zaposlovanje

clock-img

25.08.2004, 07:31

clock-img

Donja

pencil-img

565

Mene pa zanima, kakšne imaš pravice, če po 8 letih izgubiš službo, ne po svoji krivdi (stečaj)? Odpravnina itd.? Za vse odgovore se prav lepo zahvaljujem.
LP

clock-img

01.09.2004, 13:15

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

odpravnina ti vsekakor pripada, ce nisi ti dala odpovedi, pac pa delOdajalec. je pa odvisno od tvoje pogodbe, koliko dobis. ce ni nic omenjeno notri, pa to doloca zakon. v vsakem primeru ti priporocam posvet z advokatom za primer, da bos morala odpravnino iztoziti (kot sem jo jaz - tozba in izvrsba!!!)...
na zavodu ti pa pripada nadomestilo place, to ti pa zracunajo glede na tvojo delovno dobo. men so za 7 let del. dobe dali 6 mes. nadomestila - nekje 70 % neto place sem dobivala. ko sem pa pol zaprosila za socialno pomoc, so pa rekli, da ma moz preveliko placo in da mi ne pripada nic!!! prasci. jih sploh ne zanima kako bos placeval kredite in poloznice!!!:grrr:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem