cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zasušena kri na tkanini

clock-img

09.04.2012, 00:21

clock-img

malania

pencil-img

613

Med spanjem sem si popraskala krasto in kapljice krvi so ostale na rjuhi in pižami.
Madež sem opazila, ko so bile zadeve že oprane in posušene v sušilcu.
Sedaj jih ne morem več spraviti dol, poskusila sem že z Arielom (ta posebnim za madeže).. a ne gre.
Je še kaj upanja?

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein

clock-img

09.04.2012, 07:17

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

to pa tudi mene zanima. meni zasušene krvi še ni uspelo spravit dol pa sem poskusila marsikaj.

clock-img

09.04.2012, 08:43

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Pod mrzlo vodo mal, pol pa meglio, če nič ne gre pa madež namazat z demestosom, ampak to samo, če je tkanina bela... Ma z megliom bi mogl it, jest vse stran spravim user posted image .

clock-img

09.04.2012, 09:35

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

Hm,zanimivo ampak se mi še ni zgodilo da mi kri ne bi šla dol.Velikokrat se je od otrok kdo poškodoval pa je malo tekla kri pa nikoli nisem dala takoj prat pa je kljub temu šlo dol čist z navadnim pranjem.

clock-img

09.04.2012, 10:41

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Pod mrzlo vodo mal, pol pa meglio, če nič ne gre pa madež namazat z demestosom, ampak to samo, če je tkanina bela... Ma z megliom bi mogl it, jest vse stran spravim user posted image .

mrzla voda je super če je kri še sveža. če kmalu opereš gre tud z raznimi odstranjevalci za madeže ampak ko enkrat opereš ( spregledaš madež) in daš potem še v sušilca pa meni tud z megliom ni šlo popolnoma doluser posted image

clock-img

10.04.2012, 20:01

clock-img

Anonimen

če je sveža z radensko, sicer pa js uporabljam skoz omino bianco men je zakon :)

clock-img

24.04.2012, 22:12

clock-img

malania

pencil-img

613

Evo, da se javim...
Poizkusila sem še eno možnost in sicer Vanish oxy (ta roza) v prahu in uspelo je user posted image

Zmočila sem madež, natresla gor prašek.. malo zdrgnila, dodala še malo praška na madež, navlažila.. pustila nekaj časa... in dala prat.

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem