cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zaslon ne prikazuje!Tema

clock-img

15.09.2007, 13:16

clock-img

saraja

pencil-img

770

Pozdravljeni,

stvar je sledeča. Včeraj sem hotela slikati, pa ko sem hotela ni šlo, no saj slikat gre, samo ko ne veš kaj slikaš. Kaj bi bilo to? Poskusila že vse variante, nič ne gre! Koliko je pa sploh garancija na zaslone? Znamka je pa Canon ixus 30, to pa ja ne bi smelo kar tako odpovedat. Nikoli ni bil poškodovan, nikoli da bi padel kje!

Svetujte!!!!!

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

clock-img

15.09.2007, 13:35

clock-img

eya

pencil-img

4615

A je možno, da imaš samo sklopljenega? Jaz imam na mojem Canonu gumb display, s katerim zaslon ugasnem in potem ostane ugasnjen,  tudi če ugasnem in znova prižgem fotoaparat,

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

15.09.2007, 17:29

clock-img

saraja

pencil-img

770

Ne, poznam to varianto, pa ni to touser posted image , bom pa že morala na servis dat. LP

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

clock-img

16.09.2007, 12:37

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

16.09.2007, 21:29

clock-img

saraja

pencil-img

770

Ne vem kaj bi bilo, vse variante sem že pregledala, tak da to ziher ni, najbrž je crknil!

clock-img

17.09.2007, 12:56

clock-img

saraja

pencil-img

770

Pa sem ga spravila v red!!! Tako sem bila srečna, da mi spet dela! Hvala vsem za navete

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem