IZVIRNO SPOROČILO: alamar
IZVIRNO SPOROČILO: scorpiogirl
IZVIRNO SPOROČILO: alamar
zasedeni ma, mene je to kampiranje popolnoma potegnilo pa itak je to edina šansa za naše letošnje morje, tako da me res zanima, kakšne imate izkušnje tisti, ki že dalj časa kampirate.
Ker ne bi šli kam daleč (pa itak nam finance dopuščajo samo par dni), sva se fokusirala na kamp Pineta (Savudrija), ki je baje res čist zaseden
Pelješ se naprej, če je Pineta zasedena - imaš potem Finida, Park Umag... vse od iste firme. Meni osebno je Pineta najbolj zoprna.
Zakaj???
Plaža je pod nivojem, tudi za istrske razmere. Na recepciji se delajo neumne, da ni proste parcele v senci, čeprav sem jih takrat videl vsaj 20, ki so cel teden samevale. Odvisno sicer kje imaš parcelo, a če jo imaš blizu ograje s cesto oziroma teniških igrišč - promet tudi ponoči in glasno celodnevno preklinjanje tenisačev. Slabo založena trgovina v kampu, ni brezplačnega wi-fija in nasploh visoka cena v glavni sezoni za ponujeno.
Dobre strani - čistoča in urejenost sanitarij, znamenitost - kopanje pod najstarejšim svetilnikom na Jadranu, bazen za otroke, zelo solidno poskrbljeno za lastnike psov.
no, odebeljeno je nam ful pomembno (mali otroci), tko da še vedno računam, da bo v Pineti kak prostorček za nas
svetilnik ma pa tud svoj čar
wifija ne rabim na morju, tisto, kar rabimo, bo v trgovini tud zagotovo, za hrup bomo upali, da ne bo čist blizu
no, sem tudi optimist in verjamem, da na prijaznost ljudje večinoma odreagirajo prijazno, računam, da bojo v recepciji prijazni z nami
Kalbo, zdej mi je jasno, kako in kaj z Ankaranom (sicer je meni po tel. rekla, da so tuši za goste v kampu zastonj, plačaš samo, če hočeš privat tuš
), za razgled pa čist po slovensko fouš
no, upam, da ne bo treba čist do Pule ... mogoče drugo leto
aja,
Alamar, je pa Pineta vseen mal cenejša od tehle kampov v Umagu. Pa nekje še doplačaš za bivanje manj kot 5 dni, mi se pa v četrtek vračamo ...
še eno vprašanjce, ker ste že tolk prijazni
kje je najboljš it čez mejo? če grem proti Savudriji, pa da je čimmanj gneče (kolikor je pač mogoče v avgustu)
tenkju vsem!