cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zasebni vrtec na Viču- Vesolje malčkov

clock-img

20.05.2015, 11:33

clock-img

Nežika6

pencil-img

2

Pozdravljene mamice!
Slišala sem za nov zasebni vrtec na Viču (Vesolje malčkov). Ali je katera mogoče šla na dan odprtih vrat ali pa na ogled? Za september smo dobili zavrnjeno vlogo za javni vrtec in iščem nekaj v tem okolišu. Vsak informacija dobrodošla :)

clock-img

20.05.2015, 11:53

clock-img

Jade*

pencil-img

1

Mi smo zamudili dan odprtih vrat tako, da smo šli na ogled prejšnji teden. Prostori so res luštni in pisani. Iz igralnice je direkten izhod na ogromen vrt... to mi je bilo res ful všeč. Poleg vodje vrtca sem spoznala tudi vzgojiteljico...obe sta res topli in simpatični osebi. Ne vem kaj točno te še zanima :) Nam je bilo všeč in smo že oddali rezervacijo za julij =)

clock-img

21.05.2015, 13:28

clock-img

Nežika6

pencil-img

2

Hvala za tako hiter odgovor :) Predvsem me zanima prvi vtis, ki ga vrtec pusti, se pravi celoten paket (vzgojiteljice + prostori). Po njihovem FB profilu in spletni strani zgleda res simpatično, zato me zanima, če je potem v živo tudi tako.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem