cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zasebni alergolog

clock-img

01.02.2006, 20:13

clock-img

renbos

pencil-img

31

Pozdravljene

Ali mogoče katera pozna kakšno zaseno alergološko ambulanto, kjer prideš takoj na vrsto in ti naredijo teste na vse.

Naša pikica ima alergijo na jajca, vendar ima kljub strogi dieti vedno več flekov po telesu. Ne vemo več na kaj bi še lahko bila alergična.

Zato vas prosim če mi katera lahko pomaga, saj smo pripravljeni iti tudi v zasebno ambulanto.

Lepo vas pozdravljam
R.  

clock-img

02.02.2006, 06:02

clock-img

sand

pencil-img

105

Hojla,zasebne ambulante ne poznam,sem pa bila v Lj. na dermatološki kliniki za otroke takoj na vrsti,seveda z napotnico pediatra in ko sem klicala tja,da se naročim sem zatežila da je res zlo nujno in sem bila naslednji dan na vrsti.Malemu so vzeli kri iz žile in ga testirali na vse,ti rezultati pa so najhitreje čez 3t,vse dobiš po pošti in takoj si spet naročen za posvet.Takoj te tudi pošlejo na Zaloško v laboratorij,kjer ti vzamejo bris flekov,rezultate imaš čez 5min,sekundarne pa spet čez 3t,ker je sam proces razvoja teh stvari tako dolg.Meni se je zdelo vse kar hitro,kaj pa je bil vzrok flekov pri nas pa sem itak ugotovila sama,alergični smo na banano.
Drugače pa so pri tem zelo uspešni tudi homeopati,pokliči na zdravniško zbornico in reci,da bi rada tel. št. dobrega homeopata in jo dobiš,to so vsi zdravniki in komplementarno z uradno medicino zdravijo po tej naravni metodi,katere osebno sem velik pristaš,Veliko uspeha in lepm dan

clock-img

02.02.2006, 11:24

clock-img

simona2

pencil-img

474

Ojla samoplačniško dela teste dr Vesna Plevnik Voduškova v Šiški tel pa je v imeniku na žalost sem trenutno brez tako da poglej v imenik ali pokliči informacije. Je pa kar draga zadeva.

_____________________________

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.

clock-img

03.02.2006, 23:18

clock-img

simal

pencil-img

18

Mi hodimo k dr. Voduškovi z napotnico od pediatra na kontrolo vsakič po treh mesecih. Seveda nam dela tudi kožne in krvne teste.
LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem