cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zasebna sporočila

clock-img

09.01.2008, 10:32

clock-img

Anonimen

Kje mam zs-je?Piše,da imam tolko zs-ev pa ni nobenga?

clock-img

09.01.2008, 11:40

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

Morda se kakšna od oseb, ki so vam poslale ZS izpisala in so se pobrisali. Bomo preverili!

LP

Jerneja RR

clock-img

10.01.2008, 09:21

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

Vaše težave in težave zveste sem posredovala tehnični službi. Vas obvestim!
Na žalost so se enkrat v preteklosti že pojavljale težave okoli ZS in obvestil, ko je šlo v resnici za slepa sporočila.

LP

Jerneja RR

clock-img

10.01.2008, 09:22

clock-img

Anonimen

Če bo potrebno, še imam shranjeno na meilu obvestilo o prejetem sporočilu.

Pa hvala za trud.

Dopisano:

Grdi, grdi škrat mi je ob udaru elektrike spraznil tudi poštni nabiralnik. Pa prav namensko nisem brisala obvestila. Žal.
Je pa bilo ZS poslano 4.1. zvečerod uporabnice pikecpokec. Drugo ZS pa je bilo poslano pred prazniki od uporabnice balonchy.

< Sporočilo je popravil zvesta -- 10.1.2008 9:25:55 >

clock-img

10.01.2008, 09:25

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

Prosim, če pošljete na pomoc@ringaraja.net te dve obvestili.

Hvala!

Jerneja RR

clock-img

10.01.2008, 10:52

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

Jelica36 prosim, da mi tudi vi pošljete na za ali mail pomoc@ringaraja.net podatke o tem od koga naj bi prejeli obvestilo o ZS pa ZS niste prejeli.

LP

Jerneja RR

clock-img

10.01.2008, 10:55

clock-img

Anonimen

Kako pa naj vem od koga,če noter piše štiri sporočila pa ni nič.Saj nevem kdo je poslal.user posted image

clock-img

10.01.2008, 11:00

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

Sem razumela, da  imate obvestilo posredovano na mail, tam bi se videlo...potem pač ne morete nič poslat.

Jerneja rr

clock-img

16.01.2008, 08:34

clock-img

Anonimen

Evo.. spet je prišlo obvestilo, ZS-ja pa nikjer... Sem poslala obvestilo na pomoč.... Pa upam, da kaj izvemo....

clock-img

16.01.2008, 10:33

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

Zvesta jaz na mail še vedno nisem prejela vaših fvd o obvestilih.

Sicer sem posredovala težavo naprej, nisem pa še dobila nobenega odgovora. user posted image

LP

Jerneja

clock-img

16.01.2008, 12:55

clock-img

Anonimen

Sem poslala na pomoc@ringaraja.net že zjutraj. Sem zdaj spet poslala. Za to zadnje... Prejšnjih več nimam.

Saj ni panike, dotično osebo pač prosim, da še enkrat pošlje. Ampak verjetno je v vašem interesu, da se to ne bi dogajalo.

Lep dan!

clock-img

16.01.2008, 18:40

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

OK, bom preverila še enkrat in vas obvestim na ZS ali sem prejela ali ne. Seveda želimo, da se to uredi!

LP

Jerneja RR

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem