cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zapuščeni in odvrženi mucki

clock-img

26.08.2008, 12:10

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

V nedeljo sem posvojila mladega mucka, ki ga je zelo očitno nekdo odvrgel k našim prijateljem, ker je bil bolan.

In muc ima bolhe, garje ter po možnosti tudi gliste user posted image user posted image user posted image .

Dvakrat sem ga temeljito skopala, danes pa je bil tudi pri veterinarju, kjer je dobil ustrezen tretma - spucali smo mu ušesa, injekcija in bil je pošprican proti bolham , dobil je tableto proti glistam.

Ni mi bilo škoda denarja, samo da bo mucek ozdravel.

Zakaj ljudje odvržejo mucke, če so bolni user posted image . Naj doma pogledajo da ni še kak muc bolan in garjast ter poskrbijo za njih......

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 26.8.2008 12:11:18 >

clock-img

26.08.2008, 12:14

clock-img

Anonimen

Ne samo, da odvržejo bolane muce. Pri nas so zadnjič odvrgli 4 zdrave mlade muce. Žalostno, res.

clock-img

26.08.2008, 12:32

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

mi imamo tudi muco, ki se je pred leti zatekla k nam. imela je ušesne garje in bila je breja. žal smo jo morali dati sterilizirati, ker je bila mami proti, da bi poleg muce imeli doma še mladičke user posted image
muca je bila navajena doma, to sem videla po tem, ko sem ji šla kupit mačje stranišče in je šla takoj lulat notri. naša muca zdaj uživa tapravo mačje življenje user posted image
ne razumem, kako so ljudje lahko tako kruti in zavržejo žival user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem