cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zaprta glavica

clock-img

09.10.2005, 23:07

clock-img

Anonimen

Kar ne da pa ne da mi miru.....Ko sva bili pri enem letu z Mašo pri pediatru je rekel da se je glavica že zaprla.Samo to je rekel,meni pa tudi takrat ni prišlo na misel,da bi ga vprašala,če je to normalno.Saj naj bi se šele okoli drugega leta kajne???
Prosim napišite kdaj so se vašim otročkom.

clock-img

09.10.2005, 23:42

clock-img

dix

pencil-img

897

SAj če bi bilo kaj narobe bi pol dodal da je kaj narobe. Vsaj meni se tako zdi, mislim da ti je dal samo na znanje da se je pač zaprla. Našemu se tudi počasi zapira, res da mu že precej časa nisem rovala po glavi ker mije ta luknja grozljiva, bom pa jutri če ne pozabim.

clock-img

09.10.2005, 23:45

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

nisem ravno strokovnjak na tem področju. se mi pa zdi, da bi ti zdravnik že povedal, če ne bi bilo normalno.

glavica pa se "zapre" med 12. in 15. mesecem.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

10.10.2005, 08:02

clock-img

Anonimen

Oj dix,joj meni je tudi to grozljivo šlatat.Že ko je pediater s prsti pritiskal se mi je kar meglilo.
Sem mislila da se zapre nekje pri drugem letu.Če je pa tako potem je pa ok,saj je bila stara eno leto.

clock-img

10.10.2005, 18:53

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

**** če ne reče da je kaj narobe, potem se ne sekiraj. Sicer bi ti izrecno poudaril da jejta D3 kapljice dnevno!Se pa zapre nekje do 1,5 leta. Lahko mal prej, lahko mal kasnej...
lupčka Maški!!!

clock-img

10.10.2005, 19:15

clock-img

Anonimen

Pupica saj nama je predpisal kaplijice,ampak šele potem,ko sem rekla,da ji poleti nisem dajala.A dej no,kaj naj naredimuser posted image

clock-img

11.10.2005, 13:58

clock-img

Anonimen

Ne se sekirat, jaz sem bila pri pediatrinji na prvem cepljenju s svojim sinkom, ki je bil star tri mesece in en teden, pa je pediatrinja rekla, da ima že skoraj zaprto glavico (odprto ima samo cca 1 cm) in ni naredila nobene panike. D3 pa mu sploh nisem nikoli dajala. A bi mene moralo kaj skrbet? Sedaj, ko sem prebrala vaše odgovore, da se glavica zapre med 12 in 15 mesecem, je res čudno, da ima moj že skoraj zaprto.

clock-img

14.10.2005, 14:21

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

naš mali jo je imel pri rostvu čisto perkrito in so nam celo grozili z operacijo če ne bo šla narazen8prkrite ploskve)
Pri 3m je imel popolnoma zaprto in mu tudi nisem nikoli dajala D3 kapljic.

Mislim da te nima kaj skrbet. JE pač eden od tistih ki se mu hitreje zapre.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem