cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zapečene palačinke s skutnim nadevom

clock-img

05.11.2005, 22:31

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

A mi zna katera povedat, kako se naredijo. So mi tako zelo dobre, pa sem jih doslej jedla najboljše samo nekje...to pa je zdej tko daleč od tu. Za orehov nadev pa ste že itak napisaleuser posted image

clock-img

06.11.2005, 09:53

clock-img

total

pencil-img

4453

Jaz spečem palačinke,kupim skuto,dam noter 1 jajc,sladkor po okusu,limonino lupino in namažem.Jih zložim v posodo in še povrhu namažem z preostankom mase,nato jih dam zapeč da porumeni.

clock-img

06.11.2005, 09:55

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Mmmmm, ste mi luštne naredile. Ne vem, če ne bodo padle za večerjo.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

06.11.2005, 10:02

clock-img

Maček Muri

pencil-img

235

Jaz pa v skuto umešam rumenjak, sladkor, limonino lupinico in sneg beljaka, da je masa bolj rahla. Namažem palačinke, zvijem, dam v pekač, prelijem s smetano in zapečem.

clock-img

06.11.2005, 10:22

clock-img

Anonimen

Jaz dam v nadev 1-2 pesti rozin, namočenih v rum, pretlačeno skuto, pol lončka kisle smetane, vanilij sladkor in limonino lupinico. Zvite palačinke zložim v pekač in prelijem s kislo smetano, v katero razžvrkljam jajček. Zapečem do zlato rumene barve.

clock-img

07.11.2005, 10:26

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

Superca...bom probala, njami. Se mi jih že zdej luštauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem