cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zanositev takoj po ss

clock-img

21.03.2008, 08:01

clock-img

sonja42

pencil-img

6

Se je kateri že zgodilo, da je zanosila takoj po ss , pred prvo menstruacijo?
jaz sem imela ss 6. februarja, in ker M še nisem dobila., sem včeraj naredila test BC in je pokazal rahlo drugo črtico spolne odnose nisva imela zaščitene ampak sva uporabljala metodo umika.
nosečnost je seveda zaželjena samo me pa skrbi da ne bo kaj narobe , ker M še sploh nisem imelauser posted image
ima katera izkušnje s tem?

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 28.4.2008 20:13:24 >

clock-img

21.03.2008, 08:04

clock-img

Anonimen

Mogoče je pa test lažen, ker imaš v telesu še vedno prisoten user posted image  hormon.
Seveda upam, da si user posted image , pa vendar.

clock-img

21.03.2008, 08:46

clock-img

cukerček

pencil-img

575

Res da nimam izkušenj s tem in bom mogoče čisto mimo vsekala ampak tudi če si noseča po moje ne more bit nič narobe...

ko je imela moja kolegica ss ji je njen G svetoval naj poskusita spet čim prej zanosit...tak da ne vem...zakaj bi bilo kaj narobe

Naši spomini so edini raj iz katerega nas ne more nihče pregnati...

clock-img

21.03.2008, 08:51

clock-img

T.A.Y.A.

pencil-img

36

Raje preveri pri ginekologu, ali pa idi v laboratorij, kjer ti bodo naredili test (samoplačniško). Lahko je še res prisoten hormon. Jaz sem zanosila po ss, vendar sem imela vmes 1 perilo. Ko sem zvedela, da sem noseča, sem šla na pregled h g. Ta me je tako prestrašila, češ kaj se grem, saj so to notranje rane, ki potrebujejo kar nekaj časa, da se zacelijo. Celo nosečnost me je bilo strah, kako bo z otrokom. Res je, da sem imela težave od začetka nosečnosti. Maternica se mi je krčila, morala bi pa se širiti. Zaradi groznih bolečin in rahle krvavitve sem nekaj dni ležala v bolnišnici. Uživala sem Buscopan in še ene tablete za rizično. Krče sem imela prve tri mesece, nato pa se je stanje umirilo. Na koncu pa sem rodila celo 14 dni čez rok, popolnoma zdravo punčko user posted image . V primeru, da je test pozitiven, iskrene čestitke user posted image . Misli pozitivno, in bo vse okej. Pa veliko uživaj Magnesola - to pomaga proti krčem.   

Javi, ko boš vedela kaj več. 

clock-img

21.03.2008, 10:01

clock-img

varci

pencil-img

194

Jaz sem zanosila takoj, ampak jaz sem imela ss v 5. tednu in abrazija ni bila potrebna, ker se je sčistilo samo. Zdaj sem noseča 8. tednov in zaenkrat nimam nobenih težav (izcedka, bolečin). Prvi pregled imam šele 1. aprila in me je tudi malo strah kaj bo rekla G, ampak mi je vseeno samo, da bo pikica zdrava.
Ti samo razmišljaj pozitivno in boš videla, da bo vse OK. user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.04.2008, 10:30

clock-img

Acjom1

pencil-img

280

Jaz sem enkrat imela isti problem, ko po splavu nisem dobila menstruacije in je test pokazal zelo rahlo črtico. Takrat sem pisala Pušenjaku in mi je rekel, da naj se ne sekiram za to, da ni nič narobe. Potem se je izkazalo, da nisem noseča, ampak je to še ostanek nosečniškega hormona. Upam, da je pri tebi drugače.

clock-img

28.04.2008, 12:03

clock-img

Matejčika

pencil-img

779

Jaz sem zanosila dva tedna in pol po čiščenju. Če je maternica pripravljena, da sprejme nov zarodek, potem si morda pa le noseča in te tudi ne rabi skrbet. 

clock-img

29.04.2008, 06:33

clock-img

detelja

pencil-img

4525

punce ko to berem sem čist zbegana...zakaj?...ker cel čas študiram, da bi spet tko mal brez zaščite mogoče pa se zgodi...za mano je sicer šele 1 M...ampak si tako zelo želim tega malega cukra...ampak moram še malo čakat...junija imam laparo. in hist....in potem akcija...
aja eno vpr. kako dolgo pa ne smeš po laparo. zanosit...jaz grem samo na dg. laparo., ker imam PCO in hude bolečine jajčnikov....

no in da vam še nekaj zaupam, da bo vsaj malo bolj veselo na teh straneh...včeraj me je moj dragi prosil za roko...in se mi je zdelo tako zelo lepo....in sedaj sem spet malo bolj vesela...

lep dan vam želim...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem