cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zanositev po ss

clock-img

06.06.2007, 19:58

clock-img

Anonimen

Zanima me koliko časa po SS vam je ratalo zanositi in ali se je vse skupaj srečno končalo??
To sprašujem ker sem imela SS pred kratkim in me je strah da se bova z dragim sedaj spet matrala da zanosim in da se nato slabo konča.

lp

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 6.6.2007 22:40:33 >

clock-img

07.06.2007, 08:10

clock-img

nemrak

pencil-img

1041

user posted image user posted image ,
po 2-eh M sem zanosila. Prej pa sva se trudila kar nekaj časa. Bila sem tudi na Klomifemu, pa nič.
Sedaj sem pa že skoraj na polovici nosečnosti.
Čakam na izvide AC, da lahko res začnem na polno uživati nosečnost.

Žal mi je, da si tudi ti morala dati to skozi.
Želim ti, da čim prej zopet zagledaš user posted image user posted image
Srečno!!!

clock-img

08.06.2007, 12:33

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

po 2 M in imamo naso sreco Brino

clock-img

10.06.2007, 11:25

clock-img

Katina

pencil-img

974

Prvič sem zanosila 3M po ss (brez čiščenja). Sedaj, po drugem ss (abrazija + reabrazija) drugič pa še čakam na zeleno luč. Upam pa, da me kmalu obišče sreča z user posted image aliuser posted image .

Tudi tebi in vsem ostalim želim veliko sreče.

clock-img

10.06.2007, 21:46

clock-img

urskas

pencil-img

683

Po treh M sem zanosila in rodila zdravo deklico.

clock-img

12.06.2007, 13:42

clock-img

kodrana

pencil-img

1773

mene pa zanima, tako iz radovednosti, če je katera takoj po splavu zanosila? vem, da to vsekakor ni dobro, pa vseeno. mogoče se je kateri to zgodilo? in kakšne so  bile posledice? ponovni splav? ali kasnejše komplikacije? 

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

clock-img

21.07.2007, 09:20

clock-img

Neža7

pencil-img

2556

Lep pozdrav

Jaz sem imela ss v 19. tednov nosečnost.(prva nosečnost) 8ur po tistim, ko mi je odtekla voda sem rodila malo Nežo user posted image . Moram sedaj počakati 4 mesecev preden lahko spet poskusiva. Ali je še katera, da je imela bolj pozni ss?

clock-img

21.07.2007, 09:29

clock-img

Anonimen

jas sem prvega otroka zelo mlada rodila. Potem sem imela več SS, največ sem bila noseča 19 tednov, vendar nisem obupala in še dva otroka rodila. Tko, da imam tri zlate sine.
ne obupaj, tudi zate bo posijalo sonce nekoč.
Veliko sreče ti želim.

clock-img

29.07.2007, 16:44

clock-img

zarjica

pencil-img

280

Neža7, tudi moja prva nosečnost se je žal  končala s SS v 15. tednu nosečnosti. Zdaj počakam še na 3. menstruacijo po abraziji, potem pa poskušava znova. Seveda se grozno bojim. Bojim se, da če se mi to še enkrat zgodi...ne vem če bom še prenesla... 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem