cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zanositev po odstranitvi pregrade

clock-img

24.03.2016, 21:26

clock-img

Sofie

pencil-img

1546

Ojla punce.

Zanima me, v kolikšnem času po odstranitvi pregrade ste uspele zanositi? Se je izkazalo, da je bila pregrada razlog, da do zanositve ne pride?

Meni so odstranili pregrado veliko 2cm, sedaj naj bi počakala 2 menstruaciji, potem pa lahko zopet začneva delat na dojenčku. Upam, da bo sedaj lažje.

Lp,
Sofie

< Sporočilo je popravil Sofie -- 24.3.2016 21:27:07 >

clock-img

26.03.2016, 14:14

clock-img

Anonimen

Zanosla sem 4 mesece po odstranitvi pregrade. Pregrada je bila vzrok za SS.

clock-img

26.03.2016, 22:41

clock-img

Sofie

pencil-img

1546

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zanosla sem 4 mesece po odstranitvi pregrade. Pregrada je bila vzrok za SS.

Pa si pred SS brez težav zanosila? Tudi pri meni je bila pregrada najbrž vzrok za SS. Imam pa problem, ker so moji ciklusi neurejeni, jajčniki leni. Poleti začnem jest Klomifen in upam, da potem uspe.

clock-img

30.03.2016, 14:59

clock-img

Zoolita

pencil-img

17

Hej,

tudi meni so odstranili 2 cm pregrado, do zanositve ni še prišlo, vendar imam težave še z drugimi zadevami. Je pa bila pregrada pomoje vzrok za prvi ss.

clock-img

31.03.2016, 19:32

clock-img

Sofie

pencil-img

1546

IZVIRNO SPOROČILO: Zoolita

Hej,

tudi meni so odstranili 2 cm pregrado, do zanositve ni še prišlo, vendar imam težave še z drugimi zadevami. Je pa bila pregrada pomoje vzrok za prvi ss.

Tudi pri meni je bila pregrada najbrž vzrok za SSuser posted image Imam pa še lene jajčnike, tako da počasi začnem s Klomifenom in potem upam da bo šlo.

clock-img

02.04.2016, 22:42

clock-img

Anonimen

Ja pred ss sem v prvo zanosila.

clock-img

02.04.2016, 22:44

clock-img

Anonimen

Upam da cimprej zagledate plusek...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem