cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zanositev po naravni poti pri 45+

clock-img

05.01.2020, 06:39

clock-img

Scalla

pencil-img

7

Jaz sem imela prvega otroka pri 42, drugega pri 44. Imela bi še tretjega otroka.

clock-img

05.01.2020, 06:46

clock-img

Scalla

pencil-img

7

Pa prosim ne negativnih obsodb vseh mlajših, samo pozitivne zgodbe...najbolj pozitiven je rek dr. Pušenjaka, da narava že sama poskrbi kdaj, pri katerih letih je konec plodnosti, z menopavzo. Menim, da dokler lahko zanosiš naravno, leta niso pomembna tudi, če si 45. Ja, pa dodati moram, še Boga. Otrok je čudež, božji čudež. Poznam toliko zgodb, npr. iz porodnišnice (so ji rekli, da mož ne bo mogel imeti otrok in sta se zdravila na vseh klinikah, tudi v Švici, evo zdaj imata pa že dva otroka po naravni poti). Človek obrača, Bog obrne.

< Sporočilo je popravil Scalla -- 5.1.2020 7:01:27 >

clock-img

05.01.2020, 15:10

clock-img

MacB

pencil-img

234

Ne vem sicer kaj želiš od nas, a bi si izposodil od Nike:

Just do it. user posted image

Bolj pomembno je, kako se počutita ti in partner. Ostalo je brezpredmetno. Glede na to, da sta za tabo že dve zdravi (predvidevam) nosečnosti, ne vidim problema.

clock-img

01.03.2021, 04:58

clock-img

jedacandy

pencil-img

7

Bolj pomembno je, kako se počutita ti in partner

scribble io

clock-img

02.03.2021, 21:56

clock-img

Tasykaa RR

pencil-img

246

Tudi jaz bi rekla, kakor se vi2 počutita, pomoje niso toliko ovira leta, kot sama nosecnost, ker se le ta razlikuje ne glede na leta, pa mislim da so 40ta nova 30ta 😉😃😃 na okolico pa se kar ne ozirajta, njim nikoli nic ni prav 🙈 

clock-img

11.03.2021, 12:44

clock-img

Anonimen

No, leta so pa malce tudi pomembna in eno mejo si je vseeno treba postaviti. Ni problem nosečnost, problem pri tako pozni nosečnosti je prihodnost. Otrok odrašča in potrebuje starša, vemo pa da z leti narašča tveganje za bolezenska stanja in težave,... otrok ni samo za eno prehodno obdobje ko je dojenček ampak te potrebuje tudi ko je že samostojna oseba.
Pa mimogrede, sama sem imela otroka pozno, pri 38 letih ampak me včasih stisne, da se le ne bo kaj zgodilo nama, rada bi namreč videla kako bo odrastel, da ga ne bova prehitro zapustila in bo moral čez najpomembnejše faze življenja sam. In vprašanje, če bom lahko spoznala vnuke in videla odraščati tudi njih. Verjetno ne. Tako da ja, leta so pomembna in treba je imeti mejo. Seveda se lahko zanosi dokler ne pride ženska v meno ampak se mi ne zdi sprejemljivo roditi otroka pri 52 letih, enostavno ni fer do otroka. To se mi zdi egoistično.
In Pušenjak je prav to enkrat tudi izpostavil.

clock-img

30.11.2023, 08:57

clock-img

wordyriband

pencil-img

3

Dokler imate vero, nič ni nemogoče. Upam, da vse najboljše pride k vam! mario games

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem