cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zanimiva darila

clock-img

13.12.2005, 22:04

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Če še ni prepozno za darila je vredno pogledati na tole internetno stran, ki sem jo pred kratkim preiskusil z naročilom kakih 450USD bisernega nakita, ki je prišlo v dobrem stanju in v dobrem času z DHL iz Honk Konga.

http://www.look-sea.com/store/home.php 

Predvsem pa so očitno zanesljivi, roba pa pride v kakih štirih do šestih dneh, odvisno od tega, če te najde doma kurir.
Cene so pa ugodne v primerjavi z domačimi.

Glede na to, da je to stran nekega veletrgovca je ni potrebno smatrati kot reklamo amak zgolj kot nasvet.

clock-img

14.12.2005, 00:18

clock-img

Aleksandrin

pencil-img

869

Si zadel moj okus..........in hkrati mi dal ful dela user posted image
Ima še kdo kaj?

clock-img

14.12.2005, 10:33

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

moj mož ti ne bo nič kaj hvaležen za tole idejo, sem ti pa zato jazuser posted image user posted image

PS: kaj pa carina ali katere druge dajatve?

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

14.12.2005, 18:53

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Carine za veliko izdelkov iz Kitajske ni, DDV pa plačaš glede na to ali ti ga zaračunajo v kupu ostale pošte. Največ plačaš še 20% DDV, kar pa ni preveč. Poštnina je najdražja varianta Fedex oz. DHL 44 USD vendar pa je potem pošiljka hira in najbolj varna.

Tukaj je informacija o carinah:

http://taric-curs.gov.si/itaric/Prog01.jsp?pakcija=nov&plang=SL

clock-img

14.12.2005, 19:12

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

hvalaaaa!!!!!!

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem