cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zanimiv simpozij v Laškem

clock-img

29.09.2005, 11:35

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

V Kulturnem centru Laško bo 30. 9. in 1. 10. 2005 potekal tradicionalni, že 4. simpozij o dojenju z mednarodno udeležbo. Naslov letošnjega simpozija je DOJENJE, VEČ KOT LE HRANJENJE.
Organizatorji so: UNICEF Slovenija, Nacionalni odbor za spodbujanje dojenja in Ginekološko porodniški oddelek Splošne bolnišnice Celje.
Vabljena predavanja so razvrščena v šest tematskih sklopov: Ekologija in dojenje (3 predavanja), Zmote in resnice o dojenju (5 predavanj), Dojenju prijazne zdravstvene ustanove (3 predavanja), Dojenje zavestna odločitev (3 predavanja), Znanstvena dognanja o dojenju (3 predavanja) in Zdravje mater ter proste teme (4 predavanja). Sedmi sklop je predviden za predstavitev plakatov s tematiko o dojenju.
Poleg slovenskih predavateljev bodo sodelovali tudi priznani strokovnjaki s področja dojenja iz Avstrije, Nemčije in Italije.
Cilj simpozija je aktivna izmenjava izkušenj o dojenju in materinem mleku med strokovnjaki različnih profilov, kot so: pediatri, porodničarji, psihologi, družinski zdravniki, zobozdravniki, patronažne medicinske sestre, zdravstveno osebje porodnišnic, pediatričnih oddelkov in ambulant ter drugi strokovnjaki, ki podpirajo dojenje.
S simpozijem bomo obeležili tudi Svetovni teden dojenja, ki poteka v Sloveniji vsako leto od 1. do 7. oktobra.


Bom poročala, kaj pametnega bom izvedela!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem