cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zanima me....

clock-img

01.09.2005, 13:12

clock-img

tiaz

pencil-img

60

Pozdravljene v novi preobrazbi foruma !

V ponedeljek sem pričela z jemanjem Klomifena. Zanima me kdaj je ovulacija, kdaj lahko nadaljujem z načrtovanjem , itd. Saj vem, da je najbolje, da vsak oz. vsak drugi dan . Vseeno me zanima v kolikem času pride ovulacija.
Je kaj narobe, če ob jemanju Klomifena ne paziva?

Hvala

Tiaz

clock-img

01.09.2005, 13:50

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Jaz sem imela O nekje med 18. in 21. dnem. Ene imajo malo prej...
Ce pa bosta na 2 dni, ne moreta nicesar zgresit. Sicer pa bos O verjetno cutila, ce si na Klomifenu.

clock-img

01.09.2005, 14:56

clock-img

maja75

pencil-img

45

Iz lastnih izkušenj povem, da boš O zagotovo čutila, ker so takrat spolni odnosi kar boleči, če jemlješ Klomifen. Ne poznam razloga, da pavzirata med jemanjem tablet! Tako kot pravi Astra, na 2 dni lepo pridno telovadita, pa O sigurno ne bosta falila.

clock-img

01.09.2005, 15:13

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Hoj!

Tudi mene čaka Klomifen in kot sem izvedela ne smemo nič pazit , le s polno paro lovit O. Želim ti, da bo uspelo.

LP,

Anitka

clock-img

01.09.2005, 15:59

clock-img

Tayda

pencil-img

98

Naj še jaz potrdim - ovulacijo sproženo s klomifenom boš zagotovo čutila in v resnici je bilo vsaj pri meni tako, da v tistih dneh najraje ne bi ampak kaj sva pa hotela...

lp in veliko uspeha!

clock-img

01.09.2005, 18:36

clock-img

emaa

pencil-img

7450

ovulacija ponavadi nastopi 5-10 dan po zadnji tableti, v redkih primerih malo kasneje.

clock-img

01.09.2005, 20:51

clock-img

pipi1

pencil-img

78

Js sem se vlačla kot megla 2 dni! Pridelala pa do 4 foliklček.. se je splačalo malo potrpet! En lekadol, pol pa veselo na delo...

bodi pridna, pipika

clock-img

01.09.2005, 20:59

clock-img

Suana

pencil-img

377

ti kar pridno papaj klomifen saj boš tako ali tako imela reakcijo po klomifenu .na škatlici piše da je
5-10 dan po zadnji tableti dan ko bi naj imela ovulacijo!
zato vidva kar brez skrbi veselo na delo in želim da čimprej zagledaš !!!
lp suzana

clock-img

01.09.2005, 22:34

clock-img

cica

pencil-img

141

Vse je res, kar pravijo punce. Tudi jaz sem jo čutila. Upam, da ti bo pomagal, meni žal ni!

clock-img

02.09.2005, 07:10

clock-img

biba77

pencil-img

3943

5. do 10. dan po zadnji tableti pri meni se ni bilo O - vem, ker so z UZ spremljali, tako, da vidva lepo na dva dni do 25. dne, pa res ni kaj. In tudi tako mocnih bolecin, da mi ne bi pasalo jaz nisem imela. Cutila pa sem...
In se nekaj, pri Klomifenu sem jaz imela cisto vsak ciklus drugacen (mislim "bolecine"): kdaj kriz, kdaj prsi, kdaj pod popkom,... Poslusaj svoje telo.

clock-img

05.09.2005, 08:05

clock-img

tiaz

pencil-img

60

Hvala za spodbudne besede, ki ste mi jih namenile.

Res je, da imam čuden občutek v spodnjem delu trebuha (zabdanje in male bolečine-do sedaj). V petek sem pojedla zadnjo tableto Klomifen. Tudi med jemanjem nisva z pazila, kaj šele sedaj. Zdaj pa 100% na juriš . Drugi teden 13.sept. (na rojstni dan) imam pregled pri G. in upam, da mi bo povedal kaj lepega in me razveselil. Upam pa lahko! A ne?

Lepo mi bodite in še kaj napišite !

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem