cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zamrznjena hrana

clock-img

17.04.2009, 16:22

clock-img

eternety

pencil-img

309

Zanim me ali jeste hrano, ki jo recimo zamrznete za nekaj dni, recimo da ostane nekaj od kosila (golaž in podobno) in nato ponovno odmrznete? Zdravo verjetno niuser posted image

clock-img

17.04.2009, 16:33

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Ja.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

17.04.2009, 17:45

clock-img

yenny

pencil-img

415

Ja

clock-img

19.04.2009, 13:04

clock-img

sasa84

pencil-img

120

Ja, jem. Zakaj pa naj ne bi bilo dobro?
Dostikrat sem že brala, da svetujejo, naj si v pozni nosečnosti in po porodu pripravimo zaloge hrane (zamrznemo kakšno hrano-golaž, juho,...), ker nimaš niti energije niti časa se ubadat s kuhanjem. Dvomim, da bi nekaj priporočali, če ne bi bilo OK.

clock-img

19.04.2009, 15:04

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

mene pa zanima zakaj misliš, da ni zdravouser posted image user posted image

clock-img

19.04.2009, 15:07

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

če sveže skuhano (in ohlajeno ) zamrzneš in drugič poješ, je ok. ni ok odmrznjeno večkrat pogrevat- če to misliš.

clock-img

19.04.2009, 15:13

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Joj, komplikacij!
Po tvojem razmišljanju sodeč je torej stvar taka- dokler nisi bila noseča, si jedla tudi odmrznjeno hrano, pa čeprov najbrž ni ravno zdravo (ne vem kje si to pobrala), sej je vseenouser posted image Zdej ko si pa noseča, pa ne smeš več tega? No comment. Glih zdej se bo ena spomnila in dala temo: Ali je zdravo, če v nosečnosti diham zrak, ki sem ga do sedaj....

clock-img

19.04.2009, 18:51

clock-img

tanja1980

pencil-img

148

Jaz mislim, da lahko. Ne smeš pa zamrzovat hrane, ki je ze bila zmrznjena; npr golaža, ki ga narediš iz mesa, ki si ga odmrznila.

Seveda je sveze najboljše, amak če ne gre pač pogreješuser posted image

clock-img

20.04.2009, 09:19

clock-img

eternety

pencil-img

309

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Joj, komplikacij!
Po tvojem razmišljanju sodeč je torej stvar taka- dokler nisi bila noseča, si jedla tudi odmrznjeno hrano, pa čeprov najbrž ni ravno zdravo (ne vem kje si to pobrala), sej je vseenouser posted image Zdej ko si pa noseča, pa ne smeš več tega? No comment. Glih zdej se bo ena spomnila in dala temo: Ali je zdravo, če v nosečnosti diham zrak, ki sem ga do sedaj....

Sorry ker me skrbi za lastnega otroka. Pač nismo vse nosečnice in matere iste. Če te vprašanje moti pa tudi ni treba odgovarjat.
Sem na enem drugem forumu prebrala (Pušenjak), da naj bi pogreta hrana lahko vsebovala bakterije

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem