cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zamrznjenčki- naj dam 1 ali 2

clock-img

26.12.2012, 12:02

clock-img

Mijavček

pencil-img

1701

Oj,
bom vas vprašala, ker vem, da maste vse naštudiran.... sem iskala z iskalnikom,pa nisem najdla;
enkrat je bil en post z linki o najnovejših rezultatih uspešnosti z zamrznjenčki, predvsem za LJ me zanima.
Namreč... imam na izbiro, da mi vstavijo enega ali dva zamrznjenčka... pa se ne morem odločit user posted image

Z dvema je večja verjetnost za zanositev, ampak je tud večja verjetnost za dvojčke.... en par dvojčkov pa že imam - 4 leta user posted image user posted image

Sej ne, da ne bi mela štirih otrok, ampak rajš bi mela enega pa po enega.... Zdaj me pa zanima,ali je z dvema zamrznjenčkoma res toliko večja možnost za zanositev kot z enim... Ker,...če tokrat ne rata,ne vem, če imava še dovolj živcev za 5.IVF user posted image .... čeprav si še otročkov zelooo želiva

clock-img

26.12.2012, 15:20

clock-img

SMT3

pencil-img

632

Torej:
-če daš 1. bo eden ali nobeden
-če daš 2. bo eden,nobeden ali dva

Torej........ne vemuser posted image
Jaz bi dala enega user posted image

clock-img

26.12.2012, 15:37

clock-img

cilla

pencil-img

763

Glede uspešnosti postopkov imajo tole objavljeno na njihovi spletni strani http://www.reprodukcija.si/zunajtelesna-oploditev/nasi-rezultati/

Ne vem, kaj bi ti rekla. Pri meni postopek, ko so vstavili samo enega, ni uspel. Ko so vstavili dva, pa je, prijela sta se oba user posted image In jaz še enkrat skozi vse tisto ne bi zmogla it. Vsaj ne v LJ, tista čakalnica, tista preoblačilnica, vse slišiš, kaj dohtar govori tisti pred tabo na UZ, ko sem šla prvič po rezultate krvnega testa, mi je sestra čez celo sobo na hodnik (pred kar nekaj drugimi, meni neznanimi ljudmi) zatulila "gospa, to ni nič"... Jaz bi ob taki izbiri gotovo raje "tvegala" dvojčke.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem