cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zakaj v trgovini ni več knjig?

clock-img

20.09.2005, 11:32

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Mene pa zanima zakaj nimate več prodaje knjig in imaste samo kasete in cd plošče?

clock-img

20.09.2005, 14:50

clock-img

Jaka RR

pencil-img

209

Pozdravljena,

prevetrili smo vse pogodbe z založbami. Pripravljamo tudi številna presenečenja.

Mislim, da bomo knjige začeli vključevati v trgovino s prihodnjim tednom.

Potrpite še malo. Se bo splačalo

clock-img

20.09.2005, 15:02

clock-img

india

pencil-img

5342

Jaka, morda samo predlog, a lahko uvrstite v prodajo tudi priročnike in revije ( priročnike za šolarje na primer??)??

clock-img

20.09.2005, 19:20

clock-img

Jaka RR

pencil-img

209

Miška,

priročnike bomo vključili. Kako si mislila z revijami? Z nekaterimi revijami smo že dogovorjeni in jih bomo predstavili na portalu + omogočili naročanje nanje.

Za priročnike za šolarje... hm, načeloma nisem bil pristaš širjenja na to področje (starejše otroke od predšolskih). Bomo pa razmislili.

Veseli bomo tudi komentarjev, katere priročnike uporabljate oz. bi želeli, da jih vključimo v knjigarno. Te komentarje mi prosim posredujte kar na mail info@ringaraja.net.

Lep pozdrav in prijetno uporabo portala še naprej,

Jaka

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem