cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zakaj me grize in se smeji?!

clock-img

26.12.2006, 21:46

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Naš newborn me, odkar sem sicer skozi stisnjene zobe zajavkala, ko me je s špičakom prvič ugriznil, zdaj redno grize. Najprej sem mislila, da ni več mleka v dojki, čeprav se mi je zdelo čusno, ker je teklo, pa ga dam na drugo (polno), pa spet grize...
Prejle pa me je tkao, da me je celo zmrazilo, pa še zdaj me boliuser posted image user posted image user posted image  Potem pa vriska zraven, tkao da sem ga vsa užaljena dala kar atiju, kjer je celo tudi zaspal (sicer zvečer le zizlauser posted image , preden zaspi).
Mu je to igra? Ni mleka?
Na pomoč!!!!

clock-img

26.12.2006, 21:59

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Hehe, ful mu je fora, valjdauser posted image . Vasja je tudi mel take finte v levo. Enkrat me je ugriznil tako, da sem imela luknjo na spodnji strani bradavice, tam, kjer se bradavica priključi na kolobaruser posted image .  Ko me je začel orenk gristi, se je začel počasi tudi odstavljati. Najprej sem ga poskušala na vse možne načine odvrniti in zamotiti, pa ni nič pomagalo, potem sva pa počasi kar zaključila.
No vidiš, zdaj boš lahko malega vsak večer atiju poturilauser posted image .

clock-img

26.12.2006, 22:02

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

user posted image user posted image user posted image
Jančika, če bom hotela piercing na jošku, bom šla raje h kozmetičarki... Samo malo čudno se mi zdi, če ni hotel dude, pa ne ve, kaj je steklenička, da bi se pri še ne 5m začel odstavljati?!
(priznam, da bi mi bil kar šok in žal... - oboje)

clock-img

26.12.2006, 22:06

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Ne ne, saj ne mislim, da se Petja odstavlja, po moje je samo ful vesel, da reagiraš na njegovo dejanje. Komunikacija je to po mojeuser posted image . Sem pač napisala, kako je bilo pri Vasji; star je bil pa kakih 6-7 mesecev takrat, pri 8 se je pačisto odstavil. Po pravici povedano tudi meni ni bilo več do tistih bitk in pregovarjanja.

clock-img

27.12.2006, 08:17

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

Moja je tudi en čas to počela, sem bila že prav besna; v vsako bradavico me je enkrat tao vgriznila, da se mi je grdo poznalo in bolelo. nisem prav vedela, kaj naj naredim, no potem pa je nehala. in se veselo dojila dalje.

_____________________________

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

clock-img

27.12.2006, 09:05

clock-img

živa

pencil-img

2366

Mene je najbolj grizel med 5. in 6. mesecem, ko je dobival prve zobe. Jaz sem mu nos poskušala zamašiti z joško in ga pošteno okregala. Ga je kmalu minilo in še zdaj, pri 11 mesecih, se zvečer in zjutraj še malo crklja in nič ne grize, čeprav ima 6 zob.

Lp,

živa 

clock-img

27.12.2006, 18:01

clock-img

mmijau

pencil-img

151

Meni pa je pediater, ko sem pojamrala razložil, da je to kot nek refleks. Otrok te želi zadržati in pač stisne. No, ne vem, kaj si  mislim ob tem, trpela pa sem ko norec.   Poskušaj ostati brez nekega posebnega izraza na obrazu in neprizadeta, mogoče bo pomagalo. user posted image

_____________________________

ŽIVLJENJE JE LEPO, ČE GA ŽIVIŠ,.....

clock-img

27.12.2006, 18:54

clock-img

domci

pencil-img

376

Tudi nam se je zgodilo, to se igra in ker narediš čudno mimiko obraza se mu zdi hecno.....
Jaz sem se z mojim kar skregala no sedaj ve da če mami reče av to pomeni da jo boli in ne sme grist

clock-img

28.12.2006, 22:35

clock-img

mojcab

pencil-img

60

Tudi moj nasvet je v smislu, da bodi kar huda, če te bo grizel. drugač mu bo to postala igra in bo to skoz počel, ko se bo najedel.

_____________________________

*********************************
Življenje je lepo, zato ga je vredno živeti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem