cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zajec?

clock-img

03.12.2007, 21:00

clock-img

Njuškalo

pencil-img

2194

A katera ve, kako se ugotovi sploh zajčka?Ker ga je Miklavž prinesel, samo nič ni povedal, katerega spola je, pa baje, da v trgovini tudi niso vedeli.user posted image Star je 1 mesec.

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

clock-img

03.12.2007, 22:00

clock-img

kšpela

pencil-img

1098

jaz ko sem kupila prvega zajcka sem po treh mesecih ugotovila da je fantek ker so se mu vidla moda.drugega ko sem kupila pa po parih mesecih ni bilo nic tko da je puncka.drugace ti pa lahko veterinar pove kaj je.

clock-img

04.12.2007, 11:11

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Jaz jih ločim samo ko so malo večji..naša samička je imela manjši gobček kot ima samček.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

04.12.2007, 12:26

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

Nam je prodajalec tud reku, da je punčka in smo ji dal ime Lily. Ko smo čez nekaj časa domov prinesli še Lučko, se je pa izkazalo da je Lily Lulo user posted image

clock-img

04.12.2007, 14:50

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Njuškalo,
vzameš zajca v roke, si ga položiš na kolena, z eno roko primeš sprednje tačke, z drugo pa pogledaš na pravo mesto, odkriješ dlako in vidiš ali je user posted image  ali pauser posted image !

lp user posted image

clock-img

04.12.2007, 14:58

clock-img

natasaom

pencil-img

2231

njuškalo v keri trgovini si ga kupla?

clock-img

04.12.2007, 15:07

clock-img

Anonimen

Joj, NJuška, ti pa res nič ne veš. user posted image  Kot je rekla smigli, če ma luliko je punčka, če ma lulčka, je pa fantek. Al pa po barvi nogavičk poglej, modre za fantka, roza za punčko. user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.12.2007, 22:08

clock-img

Njuškalo

pencil-img

2194

IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

njuškalo v keri trgovini si ga kupla?

Zootic.Saj drugo so vse vedeli, samo kako se spol vidi pa neuser posted image Jaz sem imela včasih hrčke, samo sem že pozabila, kako sem to ugotavljala...
Ja, Hothien..kupujem mu copatke..zato moram pa vedetiuser posted image

< Sporočilo je popravil Njuškalo -- 4.12.2007 22:16:32 >

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

clock-img

04.12.2007, 22:15

clock-img

natasaom

pencil-img

2231

sprašujem zato,ker so naši v malavi trgovini tud mesec stari,no  zdej so 5 tednov.pr tko majhnih tud moj ni mogu pogledat kaj je.

clock-img

05.12.2007, 10:44

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Njuškalo,

pa kupimu zelene copatke....... user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem