cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zaenkrat sem še dobre volje....

clock-img

08.09.2004, 10:55

clock-img

Neža81

pencil-img

717

Jutro drage dame!

Danes je dan, ko bi mogla dobiti M:hudicek:, vendar sem še zaenkrat dobre volje, ker je še ni na spregled. Ampak dan se je šele vredi začel in upam, da se bo tako lepo tudi končal. Če je ne dobim do jutri, pa res naredim CB. Sem dobre volje, kljub temu da me nekaj kuha in imam vročino 38 stopinj. Ponoči me je začelo boleti grlo, pa glava, pa nahodna sem, pa vročino sem dobla.... sicer pa grem ob 12 domov v posteljo ležati. Nekaj me samo zanima - zadnji teden mi izredno paše kislo, ko mi prej nikol ni? Je to kaki znak nosečnosti, al sem samo optimistka? :sloncek::sloncek::sloncek:

Lp, Neža

clock-img

08.09.2004, 11:01

clock-img

simonas

pencil-img

887

DRŽIMO PESTI;)

clock-img

08.09.2004, 11:04

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

Neži;)...iiiii....sigurno si noseča če ti kislo paše,no ja držim pesti da ne bo :hudicek: ampak :modri:ali:roza:,samo čuvaj se potem ne smeš zdaj zboleti.Jutri pa le sporoči.
Lepe pozdravčke:rozica:

clock-img

08.09.2004, 11:06

clock-img

billa

pencil-img

170

Neža,
držim pesti in upam, da je želja po kislem znak za:modri::roza::modri::roza::modri::roza::duda::duda:

clock-img

08.09.2004, 14:46

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

Ja mojca vem kako ti je.:((Tudi meni se to dogaja,prepričana sem da ne bom dobila:hudicek:,bolijo me prsi,jajčniki,slabo mi je....potem pa :hudicek:
Za zjokat,....ampak nikoli ne smeš obupati,bo pa naslednji mesec:modri::roza::duda:.
Jest jo bom ali pa ne bom dobila čez približno en teden sam se že psihično pripravljam da jo bom dobila,ker čist nč ne čutim,pa da ne bom pol spet razočarana.
Lepe pozdravčke:)-

clock-img

08.09.2004, 14:49

clock-img

meeryana

pencil-img

284

Neža, si šla domov??
Zanima me če imaš še kakšne druge znake, ali si jih imela. Upam in držim pesti zate!9nebesa:love:9nebesa:love:

Jaz ne pričakujem v začetku naslednjega tedna......

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem