cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zadnji dan...

clock-img

03.10.2004, 14:37

clock-img

SANDY

pencil-img

1769

jJa danes je moj zadnji dan porodniške-kot že veste mnogi :((:((:((! Čist sm zbedirana, ampak vem da mi ne uide da grem delat, zato se kr mal sama bodrim, da se bom že navadla! Uživala sem teh 16 mesecev doma 1000 na uro. Smo rihtali stanovanje, zbijali in ropotali, pol je kmal Trina prišla..in sedaj ko mi je najbolj fletn morm it delat! Tudi meni ni prizanešeno...punce sedaj se bom vrjetn tud jest bolj samo zvečer oglašala. Alpa bom kar med šihtom kej domov uletela na "malico" pa bom na RR-ju mal!
Upam da mi bo dobr zalaufalo :)-:)-

:sloncek::sloncek:

clock-img

03.10.2004, 14:48

clock-img

Anonimen

Sandy, sej bo! Veš kolk bo pol fajn, ko boš dam pršla pa Trinčko vidla po dolem cajtu:)-

Urša, tebi tudi lep prvi delovni dan:)

lp,:fis:

clock-img

03.10.2004, 15:43

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Jap...vse nas še čaka to...slej ko prej,Uživajta tale dan maximalno!!!!!!!!!!:sloncek::sloncek:

clock-img

03.10.2004, 16:18

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Sej bo SANDY. Jaz ti pa želim, da ti tale prvi poooooooonneeeeeeeeeedeeeeeeeelllllljeeeeeeeek hit mine, da boš hitr spet pr svoji Trini:).

Lp,
Pika74
:metulj:

clock-img

03.10.2004, 16:51

clock-img

ninca

pencil-img

995

Urša in SANDY...:bravo: obema čimbolj uspešen prvi deloven dan...
...brez skrbi...sočustvujem z vama:((...:)-

clock-img

03.10.2004, 18:07

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Dans jo fejst objemej pa meckej,da jo jutr ne bos tolk pogresala...:sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

03.10.2004, 21:10

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Hvala. :((:((:(( Jst sm bla pa doma 8 mesecev, pa je tko hit minil! 9nebesa Mal sm danes zmedena, ampak mam šolsko torbo že pripravljeno! :bravo: Matr, štempiljke iščem že cel dan po omarah in sploh ne vem kam sm jih dala. :ups::ups::ups:

clock-img

03.10.2004, 21:20

clock-img

Sonka

pencil-img

310

Držte se punce:)! Saj smo za vami! Naj vam hitro minejo prvi dnevi v službi!:sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

03.10.2004, 21:23

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Sandy in Urša,

obema želim čim krajši ponedeljek in uspešen štart u novi delovni sezoni :)

Aja, pa dobrodošli med delovnimi mamicami :((:((:((

clock-img

03.10.2004, 21:33

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Čimmanj joka čez noč,da bosta čili in spočiti šli v nov dan.USPEŠNO!

clock-img

03.10.2004, 21:38

clock-img

Sarina

pencil-img

415

Tudi jaz obema - Sandy in Urši - želim, da se čimprej privadita na službo in novi tempo!!! Dobra volja je najbolja! Čao, Klavdija :):):) Pa vsaki eno :rozica:

clock-img

03.10.2004, 21:46

clock-img

mammika

pencil-img

860

Jest pa obema želim da bi dobr spali,ker en dan pred službo je tist zoprn občutk :grrr::grrr::grrr:Pa da vama čimprej mine.Pa lep pozdrav :sloncek::sloncek:

clock-img

03.10.2004, 23:08

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem