cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zadeva za kodranje las

clock-img

13.02.2007, 20:02

clock-img

NEVA-1

pencil-img

487

Odločam se za nakup te zadeve, pa sploh nimam pojma kaj je primernejše?
Električna krtača, al figaro, al kaj tretjega...
Če imate kaj izkušenj s tem, bom zelo vesela vsakega nasveta...
Lase imam ravne ampak ne čist, če me razumete (kadar je megla se mi same mal "navihajo")

clock-img

13.02.2007, 20:05

clock-img

Anonimen

Jaz mam od krtače do figara pa še kaj a najraje imam fen in krtačo.To je zakon.

clock-img

13.02.2007, 20:14

clock-img

tinica

pencil-img

501

Meni vedno pri frizerju skodra lase z ravnalniku za lase, ampak mora biti bolj tanjši. Sedaj ga imajo v akciji v mercatorju, pa te je fajni ker si lahko nastaviš temperaturo.

Lp, Tina

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

clock-img

13.02.2007, 21:19

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

Jaz imam od Rowente Brush Active, v bistvu sušilna krtača al kako naj rečem; z dvema nastavkoma (debelejšim in ožjim), ki torej suši in oblikuje kodre, pa še vrtet se da, da ne rabiš z roko vrtet, ampak samo na gumb stisneš. je kar fajn, edino težka. Saj sčasoma jo obvladaš.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

clock-img

13.02.2007, 22:08

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

Zame edini uporabni modeli so fen-krtače, ki imajo na koncu obračalni gumb, ki skrije konice. Torej si na krtačo s čepki naviješ koder, vklopiš fen, da lase posuši, potem pa obrneš gumb, da konice krtače "poniknejo" in izvlečeš gladko cev iz las.
Vse ostalo mi lase cefra in zapleta v krtačo.

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

14.02.2007, 07:30

clock-img

Anonimen

zdajle je v merkurju akcija- od rovente! Nekje okoli 8000, dobiš pa likalnik za lase, pa ene 3-4 različne nastavke za kodranje las.. Jaz ga mam že dolgo doma, pa je ful fajn.

Mam pa še enega ki samo kodra od rovente, ki sem ga uporabljala 1-2, pol sem pa tega dobila za darilo. Tako da če hočeš ti ga tud prodam za simbolično ceno.

clock-img

14.02.2007, 08:11

clock-img

NEVA-1

pencil-img

487

Hvala za odgovore, bom šla mal prečekirat...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem