cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Za tiste,ki imamo danes beljakovine

clock-img

16.02.2007, 09:02

clock-img

mama76

pencil-img

182

Danes je moj 13 dan,ker nisem zdržala do nedelje takrat se namreč tehtam sem  že danes skočila na tehtnico in kaže mi -3 kguser posted image ,danes sem štartala z dvema bananama,za kosilo bo piščanec z zelenjavo narejen v voku in zelena solata,za večerjo pa jogurtuser posted image ,kaj pa burek kam spadauser posted image

clock-img

16.02.2007, 17:34

clock-img

BELINEA

pencil-img

63

Lep pozdrav! Sem nova članica in me zanima a bi mi lahko na hitro razložile vaš potek hujšanja!? Imam 3 mesečno punčko in bi rada izgubila še 7 kg. Do zdaj sem le ločevala meso in ogljikove hidrate ali škrob  pri kosilu , večerjala pa nisem. Saj , kilogrami so kar pošli, a rada bi zdravo hujšala. Kolikor sem si prebrala delite dneve na sadne, beljakovinske... Kaj pa zajtrki in večerje? Lep pozdrav in hvala za pomoč. Upam, da bom lahko tudi jaz  vam v pomoč. ČAO!

clock-img

17.02.2007, 09:56

clock-img

mama76

pencil-img

182

Veš jaz bi na tvojem mestu še počakala z dieto še posebej če še dojiš gibanje na svežem zraku,izogibanje sladkarijam in predelanim OH pa bo šlo,pa veliko tekočine naravni sokovi,voda,čaj,pa srečno!

clock-img

20.02.2007, 12:19

clock-img

BELINEA

pencil-img

63

Hvala za nasvete, sicer ne dojim več, žal nimam mleka. Upam, da bo vam uspelo, jaz mislim ,kjer je volja je uspeh. LP.user posted image  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem