cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Za ta nove....

clock-img

01.11.2005, 09:06

clock-img

mama76

pencil-img

182

Ojla!
Malo se vam javljam, prav jaz, ki sem bila pobudnik, da se združimo in še nove začnemo hujšat sem odpovedala po dveh dnehuser posted image , saj sem zbolela ( prehlad, glavobol,... ) pol pa je bla še tamala prehljena in res nisem zdržala,od včeraj pa se vam ponovno pridružujem, tako, da imam danes škrob verjetno bo kar rižek z zelenjavo, zelo sem ponosna na vas, da vstrajate in vamuser posted image user posted image user posted image , vesela pa bom, če se bom lahko oglašala ker na vašem "forumu" al kako se to že reče?Pa še eno vprašanje kam spada koruzna polentauser posted image  Lep pozdrav in še nekrat user posted image  za vas.

clock-img

01.11.2005, 09:21

clock-img

Anonimen

Polenta paše pod škrob. Vsaj v mojih navodilih, pri enih pa je drugače. Tam paše pod OH. Ampak po moje pod škrob. Pa saj to je v bistvu eno in isto.

clock-img

01.11.2005, 09:43

clock-img

total

pencil-img

4453

Ta nove imamo danes sadni dan.

clock-img

01.11.2005, 09:44

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Ola,
pol pa danes ne bom odprla nove debate in se bomo kar pod to popisale. Danes imamo me sadni dan. Bo pa kar težko, ker bodo povsod požrtije naštimavali. Ampak jaz se ne dam.

mama 76, dobrodošla nazajuser posted image




_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

01.11.2005, 09:51

clock-img

mama76

pencil-img

182

user posted image Super, da ste me sprjele medse, bom imela še vašo podporo in upam, da bom zdržala čeprav z zamudo.Lep se imejte !!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem