cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zaščita po porodu-MIRENA

clock-img

20.07.2006, 23:18

clock-img

tananejka

pencil-img

1205

Živjo!

Mene pa zanima kako ste zadovoljne z mireno. Je imela katera težave/so minile?

Hvala in lp!

clock-img

21.07.2006, 07:09

clock-img

ma-ja

pencil-img

471

Sicer ne bom delala antireklame, ker baje drugim odlično funkcionira. Meni so jo pred dvema mesecema morali odstraniti na urgenci, ker so se potrgale nitke. Prej sem čakala eno leto, da se stanje ustali, vendar lahko na prste preštejem dneve, ko nisem krvavela. Sicer malo, ampak vseeno. Tako, da verjetno ta stvar ni za vsako. Pri meni očitno vse kar ima hormone pač ne deluje.

clock-img

21.07.2006, 12:40

clock-img

Tiki

pencil-img

625

Prve pol leta je bilo zaradi izcedka neprijetno, pa občasno zbadanje, potem se je pa uredilo in jo imam zdaj že dobri dve leti in je ok.

clock-img

21.07.2006, 12:49

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Jaz jo imam že nekaj več kot tri leta. Prve 4 mesece sem imela skoz rahel izcedek, sedaj pa imam 1x mesecno rahlo krvavitev, zadostujejo mi dnevni vložki. Je pa res, da ima precej žensk probleme s krvavitvami, ki trajajo in trajajo.
Če se boš odločila zanjo ti svetujem, da si jo daš vstaviti jeseni ali pozimi, da ne boš imela krvavitev ravno čez poletje.


_____________________________

lp

clock-img

13.08.2006, 13:08

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Jaz jo imam 15 mesecev in sem zelo zadovoljna z njo....Res je da so se na začetku pojavljale krvavitve, ki so dalj časa trajale....samo to so bolj bili izcedki.....krči so minili, bolečin pred menstruacijo ne poznam več.....pa tudi menstruacijo imam na 2 meseca in glih tolk da se mi malo pokaže, če jo sploh imam....... skratka z dvema besedama: zelo zadovoljna......user posted image

_____________________________

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…


clock-img

14.08.2006, 08:58

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

jaz jo imam dobrih 8 mesecev... tut ne bom delala antireklame... na zacetku je bila ene dva meseca menstruacija dolga in zelo boleca... potem se je stanje umirilo, sem mislila, da se je telo ze navadlo na zascito pa so se mi zdej spet zacele tezave.. krvavela sem skoraj mesec dni, sicer cist mal, pa ravno dovolj da ti gre na zivce... zdaj jem ene tablete, ker mi je zascita malce zmesala moje hormone.. ce se ne bo popravilo nazaj, jo bom morala dat ven user posted image

_____________________________

Mami, pika moja!

clock-img

13.09.2006, 14:26

clock-img

nina166

pencil-img

1786

Tud men je pred šestimi tedni g vstavila mireno. Par dni po vstavitvi sem še malo krvavela (rahel izcedek) od takrat pa nič več. Skrbi pa me, ker od vstavitve še nisem dobila menstruacije, čeprav sem jo pred porodom imela skoz zelo redno. 14 dni po vstavitvi sem bila na pregledu, saj sem imela občutek, da se mi je vložek prestavil, a je rekla g, da je vredu. Mal me že skrbi, ker nebi imela zaenkrat še enega otroka, saj bi se najprej rada posvetila prvemu.

Kdaj pa ste ve dobile menstruacijo po vstavitvi mirene?

_____________________________

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem